Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2022 22:25 - Първо отиване на връх Богдан, обявен за Божия педя земя
Автор: blagovesteliseev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3567 Коментари: 7 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Благословение над Дан. Свидетелствен принос

След всяко служение следваха едно след друго изявления и пак приготовление. А днес, след служение, поканена беше Данта на живия Бог да посети мястото на благословението Божие. И в събота свята поехме път към върха Богдан. Силата на живия и свят Бог ни посети. Святия Божи Дух като Зефир ни погали сред зелената гора, обрасла с малинови храсти, червени и бели цветя. Не подозирахме, че Всевишният ни готвеше пир и като нежна милувка Святия Дух зашептя:

”Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби Законодател и Съдия, в деня на наградите в чин ”Генерален Председател” в милост Моя, ви призвах и волята Си свята в похода на Правда да изявя и да ви въоръжа, пътуващи към Ханаан с дарование чрез обещания Мои!

О, Земя, теб зова, натоварена с клетва и грехове както Ева, и ти съгреши, а ти клетвата й прие и на Авеля кръвта, пролята от Каина, попи. А врагът на всяка правда с клетва те възпя кат Богдан - Божи Дан. И пееше се в песен клетвата във времена и векове и ти, Богдан, я слушаше и търпеше. Но днес отнемам я кат осъдена съдба и чрез неразумна я натоварвам на плеща като лични дела чрез Съда. А днес чрез обещания над живия Дан, Дан Мой, минал през Йордан, на път към Ханаан те удостоявам с благословението Мое за след хиляда години изгнание твое - Земя, докато минеш изпитание и се явиш в очистение и чрез оправданата Дан, педя Земя, навлез и ти в оправдание и изкупление. И днес чрез върха Бог-Дан като оправдан и изкупен Божи Дан - педя Земя - човек, то Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирни съдби, Законодател и Съдия, свише благословение й дарявам с дара на оправдание чрез Правдата на Господа Исуса Христа; цената кръвна даром давам кат изкупление и наново въвеждам педя оправдана Дан, изкупена Моя Дан въвеждам за во век в Ханаан, Ханаан, педя новоизкупена Земя!

И в тоз миг на благоволение, о, приеми, Дан Моя, моето свише благословение като дар на изкупление. Благословена бъди седем пъти по седем, Дан, дан Моя и приеми благословението като награда в изпълнението на обещанията Ми вси чрез дадената дума Моя! Амин! Благословена бъди и на плещите си дара, даром даден на Земя като педя земя, ти приеми и в ден на Архангелска тръба като плът оправдана и изкупена даром, от живот в живот навлезни, в миг на зеница се преобрази кат всевишна годеница и навлез в новото Царство на мира, хиляда години в пира на небеса! Амин!

Днес Аз те Свише благослових, Моя покорна Дан на Гласа, жив Глас на Небесната съдебна власт! Амин! Амин! Амин!“

(на път за връх Богдан. благословение над божия Дан, изкупен с кръвна цена на път за небесния Ханаан)

”А теб, непокорна Богдано, днес Ний, Съд велик в непълен Съдебен Лик, ти отнемаме Бога и ти оставяме Дана. И ти приемаш на вси клетвите, ти, която отлъчи милостта над Илия и подобно на изхода древен - старите Израилеви мъже в изхода не устояха, тъй и ти сред пустинята Земя остани натоварена с осъждението над грехопадението - след хиляда години наново дяла си приеми кат второ осъждение с всички клетви, натоварени на Земя и сред огъня на геената изгори ти, която не оцени милостта върховна на Бога Всевишни. Ний, Съдът в непълен Лик, те натоварваме с личните ти дела като награди твои и Ханаана не ще видиш нивга ти, както старите не видяха и не влязоха, не ще го видиш ти!

Но младите поради послушание на Гласа на Исус Навина Четвърти ангел и Гласа ще видят Новия Ханаан до един! Кат млад, Духовен трети Израил чрез Данта Моя ще влязат в Новия Ханаан завсегда! Амин!“



Тагове:   Богдан,   Йордан,


Гласувай:
12



1. barin - Здравей, Благо. Два пъти съм ходил ...
10.12.2022 22:28
Здравей, Благо. Два пъти съм ходил до вр. Богдан, но от различни места. Лесно достъпен е от х. Чивира и Копривщица по маршрутите.
Поздрави!
цитирай
2. blagovesteliseev - Здравей, Иване,
10.12.2022 22:37
Аз съм ходил много пъти, може би около 15, но винаги от Копривщица.
Трябва да проуча какъв е маршрутът от тази хижа Чивира, не съм ходил.
Връх Богдан е употребен и днес това продължава с голямо благословение.

barin написа:
Здравей, Благо. Два пъти съм ходил до вр. Богдан, но от различни места. Лесно достъпен е от х. Чивира и Копривщица по маршрутите.
Поздрави!

цитирай
3. barin - Помня, че беше около час и малко. ...
10.12.2022 22:59
Помня, че беше около час и малко. Хижа Чивира еше близо до х. Средногорец, а до тях се стигаше от сегашния курорт Бело камъне. Тогава го нямаше, а пътя беше лош от Барикадите до хижата. Не си спомням подробности, защото беше през 2003 г.
цитирай
4. dobrodan - И него ли осрахте?
11.12.2022 10:14
;):):):):), да не употребите коприва за бърсане, че като ви знам акъла колко е :).
цитирай
5. blagovesteliseev - Ей, най-после един нормален коментар
11.12.2022 19:03
в който не говориш за сперма.
Разбра ли какво е духовното значение на връх Богдан за човечеството? Едва ли теб те засяга, но все пак Бог знае.
dobrodan написа:
;):):):):), да не употребите коприва за бърсане, че като ви знам акъла колко е :).

цитирай
6. blagovesteliseev - Ето още няколко откъса от Божието Слово, в които конкретно се говори за духовното значение на връх Богдан:
30.12.2022 22:14
Ето още няколко откъса от Божието Слово, в които конкретно се говори за духовното значение на връх Богдан:
"България представи планета Земя с петте нейни континенти - Рила, Пирин, Руен /Осогово/, Гълъбец и Богдан
А Богдан - върха - посочи на великото Божие изкупление - Божията дан целокупното стежание Творцово от създание до скончание.
12.06.1982 год.
Гълъбец и Богдан - това е Сион! Това ще бъдат имена непроменени, които ще останат и ще се увековечат за всегда!
104/2 22.05.1982 год.
"Ида със сила и власт и ти ще чуеш Моя Глас! А вярна Ми бъди и в пътя Ми най-свят и чист народа Ми въведи в най-великото и могъщо служение, във великия поход към върх Сион в употребление! С велико удостоение ще удостоя църквата Моя! Последни заповеди от небеса. ...
Гълъбец и Богдан се сляха в една велика съдба - яви се върхът Сион с кедрите ливански - ще приема принос пролет и есен, докато има живот на земята и съществува това дяло!
Планината си остава Сион до края на живота - остава олтар. Заем те дадох на майката твоя. Ти си страж на оназ канара. Амин! - кажете и в пътя Ми свят вървете, защото Богдан и великата гора Сион не ще никога изменя."
цитирай
7. blagovesteliseev - и още за да е съвсем ясно
30.12.2022 22:15
149/2 08.05.1976 год.
Тъй петте върха бяха следните: Гълъбец сочеше на Святия Дух, втори - Богдан, представяше Божия Дан сред планета Земя, трети - Рила, представяше невястата Христова църква, четвърти - Пирин - Женихът с кончето употребени. На всички имахме определено място - канара, над която много нарядко, но във време на служения, ги посещавахме и принасяхме ухание с кила. Петият беше Руен - сочеше на руйността на рубиновата багра - кръвната цена, която ни изкупва.
149/4 09.05.1976 год.
"Между Богдан и Гълъбец огнен стълб е поставен, Копривщица е олтар на канара за приноси ухаещи от хвали и молби. Най-малките деца навлизат в служения в царско първосвещенство соломоново като съдби. Амин!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 231397
Постинги: 69
Коментари: 210
Гласове: 1801
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031