Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2022 22:54 - България – нов Ханаан
Автор: blagovesteliseev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2599 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 “Българийо, Моя страна, в този миг чрез теб простирам ръка. Ти, Българийо, прие сред обятията си Рая реален, опростен, новообновен и разцъфнал, с ухаещ мирис на роза в твоите гърди.

О, преблагословена бъди седем пъти по седем и седем пъти по седем пребъди, розо ухаеща, сред нейните земи и пред Небе бъди ароматът ухаещ на изкупени съдби. Днес свише от Небеса те преблагославям, че сред твоите земи, сред твоите обятия Раят велик е нововъзстановен, с плода възвърнат навеки и завсегда. О, преблагословен бъди и пред Мен ухай, Райю, за во век в могъщи съдби.”

”О, Господи, преблагослови България!”

”Рабиньо Моя, Моя съдба, тиха, тиха и свята е съдбата, разпростряна над Земята. Безмълвие обгърнало е бора и елхата, те нежно само върхове клатят, повяти от тихия ветрец и се поклащат пред Небе в премяна изумрудена – неувяхваща съдба. Тиха е, свята е съдбата, безмълвието на бора и елхата, но те винаги са били пред Небесата. С клони ухаещи от бор и елха, кат одежда прекрасна – на Аарона свещена брада. По тях елеят се стича на съдба и те безмълвно се покланят пред Небеса.

Тъй и ти, възлюблена Моя, бъди тиха и свята, и в мълчание, с поглед устремен към Небесата, чакай, чакай да чуеш ти тръбата, за да бъдеш вярна, за да те съзирам пред Вселена, Всемир и набирам като Моя велика съдба. О, Войнство Мое, яхни жребеца бели, на длан си Ми начертано, в буен ход поеми съдба и развей си знамената. Днес Ева възвърната поела е път пред Небеса и Раят нововъзстановен е ухаещ пред Небеса. Макар и премяна бяла да покрива й снагата, то коренът й с въздишка ухай пред Небесата. Факло светеща над пет континента, озари съдба, в чин ”Свещенодейна” е съдбата. А ти лети по Земята, Вест крилата, обиколи сърцата, надникни в душата, съзри зърната, обвържи ги за Небесата и продължи навек.

Днес теб призовавам, Ево, с разцъфнал Рай на снага. О, Райо пъстър, ти си на нейната снага, седем пъти по седем, одеждо невястина, райска на нейната плеща, преблагословена бъди. О, преблагословен бъди, мечо въртящи, пред нейната врата. Днес Раят нововъзстановен е сред таз страна, скрит, неизменен продължава сред Земя. А вий, Ево и Адаме, пригответе се за съдба, дял ще получите с Христа – подносът кристален с чаша една, че ти, Ево, си от Адама. Вас призовавам двама, със сълзата ще ви напоя и вий двамина ще се възрадвате на своите чада, събрани под покрова могъщ на Отца като милост върховна на върховна съдба. О, Ево, поднасям ти в десница хурка и вретено. Протегни ръка и от нишката бяла изпреди къделя. И ето пред Мен ти си веч, пак сред Рая. О, Якове на съдбата, чувам звънци на стадата, как бродиха в девствени гори, а днес там огън гори, по камъни осквернени леят се сълзи. Но ти Якове на съдбата, днес почетох ти руната и чрез Ева днес теб, рабе Мой, възстановявам те, че вий на Ева сте чадата. Ела, стражо Мой, че десница простирам над двата чина ”Илия” и ”Елисея” в чин ”Адам” и ”Ева”. Днес над вам знамение се яви. И Земя трепти в наскърбление, огън гори, Земя кипи. Тъй ще бъде, защото днес врагът е разярен, кордонът му е спуснат от Небесата и обвързан е завсегда, и подемат вече язви седем лични му дела, за да претърпи онова, що сам изкова. А ти смърт, сила ти отнета, ще косиш до Архангелска тръба, но после покосена ще си навек завсегда и не ще се намериш, че огън ще те изгори, че навеки Вселена, Всемир ще се освободи.

А сега преблагословена бъди, културо благородна, представена на софрата, плодове от дървото, корени от земята, бор и ела, разцъфнали багри на цветята. И в мига на съдбата, изцелени седем пъти по седем, наново ви въвеждам в Рая, ухайте пред Небесата, че навеки Си простирам десница на мир и любов. В плама буен вам съзрях и като главни вам изтръгнах. О, преблагословени бъдете и за во век в Рая се намерете. Днес в милостта Си ви поменах. А в опрощението в Дух велик на реформаторска съдба ви обвързах.

Внимавайте в стъпките си вси, че денят е огнен и пламти, огнена буря, ледени и кълба, рани раняват Земя. Но вам и косъм от глава не ще падне, ако сте ми верни и не ставате съдии. Един за друг се молете и не роптайте сред Земя!

03.01.1979 г.

РАЯТ, ЕДЕМЪТ ЧРЕЗ СЪД Е НОВОВЪЗСТАНОВЕН. ПОЛАГАНЕ НА ПЕЧАТА ЗА НЕТЛЕНИЕ ОТ АДАМ И ЕВА ДО АРХАНГЕЛСКА ТРЪБА.

СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛУЖЕНИЕ

(част от Словото)

Победа! Победа! Седем пъти по седем победа славна, славен венец. Ето водя Младенец в огнен плам, ще се яви свинец и ще подкара с жезъл на Якова стадата, и ще се явят в керваните на родовете, за да се включат във веригите на поколенията, любили и приемали наставления.

В този миг на съдба свише зовя Небесата, селения небесни, Съде велики, Вселено, Всемире, елате, стройте се, Войнства небесни, певци, разтворете на Ориона врати и погледнете плама сред Сиона на земите, и съзрете, Раят благоухае, освободен от неправдата и клетвата. Днес в свято освещение яви се последна Ева с Адама, съдбата им е драма. И те застанаха сред Рая, нововъведени пред Дървото на познанието с плода, възвърнат чрез риданието и детеродството – опазване на заповедта. Тя, Ева – майка на родове земни, минала е времена и векове, минала е скърби и плачове, мъки и страдания и днес освободена, явява се наново сред строго определение над педя нововъзстановление. Елате, строени съдби, вси земни свидетели, стройте се вси. В този миг, чине Юдин, ”Юдино Щене”, поведи дванадесет живи представители на племената в чинове небесни сред Земята, поведи реално въздигната Гвардията ти лична от децата, строй свидетели и застанете.

О, Българийо, възлюбена съдба, в този миг чрез Силен съдебен вик, пред цялото Небе тебе зовя в чин ”Педя”, осветила се, дала дан – в чин ”България”, педя ”Нов Ханаан”, а чрез педята ”Нов Едем“ и сред него Рая – Рая възстановен. Рая възстановен в чинове, от грях и клетва освободен с велика Мощ на Правда пред Закона – съдебен Трон, оправдан от Христа чрез Правдата Му, чрез кръвната Му цена изкупен и внедрен над новото ядро земно пред Мен. В този миг чрез Силен вик Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби, в чин ”Генерален Законодател и Съдия”, в Троен Лик изявен над планетата Земя: в този миг вие вси, строени небесни съдби и земни, явете се на великото удостоение на туй голямо пиршество в почивката на освещение чрез Ева и Адам. След оправдание и изкупление навлизат в голямо и велико освещение в чин ”Адам”: стражът в сила двойна на Илия и Елисея – Ева, представиха освещението от Адам и Ева, Авела и Сит, Еноха, Ной, Сим и Яфет до Авраама, Исака, Якова, дванадесетте патриарси на племената в чинове небесни в Ханаанската земя до кръста Голготски. В този миг чрез Силен вик, според земните закони, приемам жертвата на Ева чрез семето на Адама – детеродството на Ева в родове и освещението на Закона морален от кръвта Голготски до този миг чрез стражевия чин ”Илия” и ”Елисея“осветени сред Земята, оправдани пред Закона чрез Правдата на Христа и Закона, за тях дадена е цена кръвна. И запечатана с тройния печат, днес Църквата новозаветна е получила венец.

В този миг чрез Силен вик в подвига велик на свидетелствена съдба приемам ухаещата жертва благоуханна на роза, от Рая ухаеща съдба и я вменявам на тез велики тържества кат велик подвиг от Земята, от църковната новозаветна съдба.

В този миг, Българийо, сред цялата земна кора (Палестина е сянката отлетяла) в огън тежък горяла, в мъка и скръб на робства си тляла, Българийо, в много изпитни геройски си търпяла, но кат единствена над пет континента педя те обявявам, Българийо, застанала пред Небеса за вечния Ханаан, над новото ядро изкупено в чин ”Нова планета“ – ”Нова звезда”. Сред тебе съдбите, в твоите гърди е педята, осветила Земя в почиваща педя, дала дан. В чин ”Едем” я провъзгласявам и в сърцето й градина райска – съдба възстановена, оправдана от Закона, оправдана от Христа, с Христовата Правда пременена, дадена е за нея цена и полагам печата троен пред вси, на вси кат едно целокупно дяло Мое – това е подвигът велик на Христовите победи. Като едно дяло в победа в Христова съдба.

Българийо, в този миг, в тез велики тържества в небесните простори сияе звезда, а над теб свише простирам ръка и те седем пъти по седем и седем пъти по седем преблагославям с педя Едемска и Рай нововъзстановен завсегда – ядро ново – внедрена съдба…

Събота, 10.01.1979 г.





Тагове:   Палестина,   едем,   ханаан,


Гласувай:
4



1. jupel - ИМАТ НИ НАС БЪЛГАРИТЕ
30.04.2022 12:55
ЗА Продажни души, страхливи, без чест и гордост ,дупедавци и гъзоугодници....за такива ни имат


ПРОСТО КАЗАНО ЗА НИЩОЖЕСТВА
КОИТО ТЪРПЯТ КАК ИМ ИЗНАСЯТ РОДИНАТА ,ЗАСЕЛВАТ Я И ГОНЯТ ДЕЦАТА ИМ НАВЪН

Сънувах страшен сън-моите сънища винаги показват.ВИНАГИ.

БИЛАТА май беше и в нея пред нея голяма 6редова опашка за храна
навън пред нея с черни чували с нещо пълни седнали негри ,матови ,араби...кръстосали крака и чакат...какво ли?
Аз не влезнах вътре ,нито на опашка се наредих поех встрани по кален земен път ДАЛЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА

После ми изчезна портфейла и тези които ме пенсионираха -това училище ми казаха че съм обрана,аз просто не се усетих и пак поех нанякъде далече от тях ,от всички
цитирай
2. elizabethborislavova - Много силен сън
04.05.2022 22:54
А портфейла също ли е сън?

[quote=jupel]ЗА
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 231554
Постинги: 69
Коментари: 210
Гласове: 1801
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031