Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2021 07:22 - Илиевият кожух е Светлината на двата Завета-Съдебната Светлина
Автор: blagovesteliseev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2137 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Илиевият кожух е Светлината на двата завета - Съдебната Светлина

В този откъс от Късният дъжд се описват части от свидетелствено служение, свързано с кожуха на Илия. За този кожух В Библията се казва:

3 Царе 19:19
И тъй, Илия тръгна от там и намери Елисея Сафатовия син, който ореше с дванадесет двойки волове пред себе си; и сам бе с дванадесетата; и Илия мина към него и хвърли кожуха си върху него.

4 Царе 1:8
И те му отговориха: Беше човек облечен в кожух и препасан около кръста си с кожен пояс. А той рече: Това е тесвиецът Илия.

4 Царе 2:8
И като взе Илия кожуха си та го сгъна, удари водата; и тя се раздели на едната и на другата страна, така че двамата преминаха по сухо.

4 Царе 2:13
И като дигна кожуха на Илия, който падна от него, върна се и застана на брега на Иордан.

4 Царе 2:14
И взе кожуха, който падна от Илия, та удари водата и рече: Где е Господ Израилевият Бог? И като удари и той водата, тя се раздели на едната и на другата страна; и Елисей премина.

Благословение над Разцвета в свидетелствено изпълнение да из­плете с пет игли от прежда принос на Авраама чрез тъща му Петрана, в присъствието на свещеника.

“Рабе Мой, вземи шише с елей и помажи Гласа, изцелен в пълнота, с Разцвета, Християнство и Елисея – петима изцелявам и спасявам на съдба. Изцелявам петорната съдба в ден на изцеление в хвала, единен Ангела с Гласа. Благословен бъди, Четвърти ангел, с петорна свещенодейна съдба. Благословен бъди, Гласе на светлина и изцелен. И единни на съдба, благословени бъдете, Завети два. Стари Израил – благословени и изцелени бъдете, и чрез петорните съдби вий бъдете свещенодейци на земи.

И в тоя миг благословени бъдете кат Силен вик седем пъти по седем. Благословена от Небеса бъди ти, петорко и в тоя миг чрез Силен вик освобождавам Гълъба – Моя Лик. Със свидетелството Ми ще се съедини и като седморка ще се яви. Благословена и изцелена бъди, Седморко на съдби!

(Помазание на Елисея).

И от тоя миг, от тоз вечерен час раба Си помазвам за съдба. Той ще Ми е сред чада. Той ще Ми е сред софра. Благословена бъди, помазана петорко – седморко на съдби и свише благословена от Мен, Вседържителя на съдби, седем пъти по седем благословена и помазана на съдба и с елея на съдба се въоръжи. И от днес, ден на изцеление, навлезни в употребление.

И от деня, когато “щенето” се роди, свободна ще си, помни! Благословено бъди, щене Юдино и бързай според Светлината в изпъл­нение и яви се кат рикаещо щене на съдба.

Юдо, Юдино щене, яви се в пълнота на елея в благословение. Седем пъти по седем благословени и помазани бъдете, Ево и Адаме – деветорко Моя, и вий, Седрахе, Мисахе и Авденаго – благословени два­надесет племена, порти и врати непревземаеми за вечността. Амин! Благословени седем пъти по седем бъдете от Мен, Вседържителя на съдба.

Рабиньо, приготви се за съдба. Не бой се ти, в хваление се поклони, с чай разкваси си уста и когато Правдата Моя се яви, път към Копривщица поеми. И там за съдба Мария ще наградя завсегда, защото е църквата Божия. А ти бързай в хвалите.

Петорката благославям кат Пет разумни в дванадесет съдби. Само цветовете си разпредели и почвай за съдба да извършиш воля­та Моя. И тогава, рабиньо Божия, само седем дни да се седи в тоз дом. Извършено ли е свидетелството, свободна си да напуснеш стрехи. Славата Ми ще ти се яви.

Пази се, ще ти тропнат по врати, а ето го и хитрото козле, ще заблее кат писана, но няма да го пусна под стреха, ще дойде хитрата лисана и ще иска да се хвали – малкото Въле (остатъка), ще изхитри и ще каже: “Кажи!”, а ти мълчи! Мълчи! Мълчи! С теб съм и кой е тоз, който ще се убои от смъртен человек? Ако трябва, ето огнената пещ, влязоха трима, излязоха четирима. Какво се боиш? Пламни и се моли три дни, моли се Славата Ми да се яви. През март ще ви пречистя на свобода. Но дойде ли денят или наближи, не ще им се прости, всеки в службата си да стои!

А ти пей в Разцвета. Утро сияйно се яви. О, пламни, петорко, пей в разцвета на младостта и хвали Ме, защото огнен плам пламна, Девора е на крака и вика: “Ура!”. И ето щенето Юдино ще се яви – лъчът сияен в зората. О, пейте, вий единни на съдба – флоро, фауно и човек! Амин”

25.12.1958 г.

МОЛИТВА НА СТРАЖА. БЛАГОСЛОВЕНИЕ РАЗЦВЕТА НА ДЯЛОТО. ПОРЪЧЕНИЯ И РЕЦЕПТИ ЗА ХРАНЕНЕ

Слово: Лука 12-та гл.

След три дневен пост без хляб, само със сок от плодове, чай от роза и липа, днес, в събота свята рабинята Господня застана да преда­де пред Небето жертвата благоуханна с молба:

“О, Владико пресвяти на мощност в хвала, Всесилни и Мощни Боже над Небе и Земя, о, днес моля Те от Земя кат страж над Земята, в благословение на съдбата в пълнота. Боже, приеми ми Ти хвалата и опрощение дай на съдба! Дай разрешение в тоя миг във височайшия пир в небесата, сред Трона на троновете – височайша съдба да дойде хвалата всемирна от юбилярите на съдбата, патриарсите благослове­ни на милостта в Авраамово обещание, Исаково благословение, над Якова двойно изпълнение, Мойсеево водене с благословение на съдба, в приключваща се Навинова съдба на легиона употребяем, Гедеонова съдба. О, моля Те, Всевишни Боже на съдбата, Ти, Който оплоди Земята като пясъка морски сред цялата планета, Ти, Който обеща, от днес яви се с двойна Мощ сред спасяемите и нека пламнат кат олтари на обреди юдейски чрез кръвния принос в изкупление, на Дух Света явление и извърши съдба кат приключат, Боже Всемогъщи, Плана на спасение.

О, Върховни Вожде на съдбата, камъне Яковов, полят с елея, благословена небесна врата на съдбите, о, пред Тебе са сега дванадесет съдби, явени Господи Боже кат юбиляри, минали пътя и привършили съдба. О, позволи им Ти сега да пламнат кат неръкотворен кадилен олтар от светиева кадилница на Земя. И според Якововото благословение, о, Господи, в явление нек напълнят торбите от Якововото оплодение – дванадесет торби със зърна на благословение сред гладните седем съдби (периода), не за хляб и вода жадни на Земя, но за слава Божия на съдба.

О, моля Те, Всевишний Боже, благослови оплоденията си над Земята и напълни торбите дванадесет в съдби като дванадесет торби, събрани от дванадесет Израелеви благословени войнствени съдби – Легион в употребление на Земя, за да се извърши съдба, за да се напълни Отцувата, Якова житница с храна (зърна) от Египет – света. Иосифа е оплодението Яковово сред света – слизането Яково от Ханаан – Вестта от небеса чрез Ханаан – Мойсеевото извеждане наново чрез Гласа от Небеса в Ханаан, откъдето е дошъл. Моля Те, извърши волята Си на съдба и нека тя бъде воля на Земя! Амин!”

Обедно стражево служение:

“Приемам благоуханията ти, тридневна жертва и благословение давам на съдба. И в тоя миг благословена бъди, Разцвето на Земя, седем пъти по седем, с плетиво в ръка на пет игли, пет съдби, пет служения, Свещенодеен легион, изпълнение на Ангела четвърти с Гласа от Небеса! Благословена бъди в приключваща съдба, но с плети­вото над Мариина глава.

Благословена седем пъти по седем бъди и от днес се въоръжи с кожуха на плещи и тръгни. Седем пъти по седем благословена излез, Разцвето, Реформацио и в пир на тържество иди и извърши волята Моя сред Църквата всемирна!

От днес поеми път в реформаторско движение, Разцвето, единен с Гласа. Амин! Благословена седем пъти по седем бъди от Вседържителя на всемирни съдби.

А ти, Рабиньо Божия на съдбата, благословена бъди за жертвата тридневна. Целувка ще получиш в уста, пази се в чистота на Земя от думи на злина. Приемам ти поста с благословителна съдба със сила двойна на кожуха Илиев.

Амин! Алилуя! Илиевият кожух е Светлината на двата Завета.”

28.12.1958 г.




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 240454
Постинги: 71
Коментари: 210
Гласове: 1836
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930