Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2021 13:33 - Правдата на праведника не се вменя в деня на съгрешение
Автор: blagovesteliseev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1512 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 16.08.2021 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 РАЗВЪРЗАН БЕШЕ СНОПЪТ И ОТ НЕГО ИЗВЕДЕНИ СЪГРЕШИЛИТЕ БЛЮДА

 Езекил 3:20

20 Пак, ако се върне праведникът от правдата си и извърши беззаконие, като Аз поставя препънка пред него, той ще умре; понеже ти не си го предупредил, той ще умре в греха си, и правдата, която е вършил, няма да се помни; но от твоята ръка ще изискам кръвта му.
21 Но ако предупредиш праведника за да не съгреши, и праведникът не съгреши, той непременно ще живее, защото се е свестил; и ти си избавил душата си.

По строга Божия заповед съсъдът на Разцвета на дялото трябваше да приготви одежда в лила – да се вземе одеждата от майката на Всемирната църква (с.Мария). Събрахме се в дома на Данта, където в изпълнение свещеното свидетелствено служение Бог чрез съсъда Свой изля Слова на благословение и озарение:

“В тоя миг на съдбата, свещенодейче на Земята, първосвещениче, изпълни волята на Небесата! Апостоле на Правда, зове те Небе, бързай и се покори.”

“Господи на всяка милост и правда, Боже на силите, днес аз издигам ръце в прошение да простиш на чадата Твои. Прости на домовете ни и Вавилон не забравяй Ти. Моля Те, приеми молбата на Твоята рабиня. И в тоя миг вдигам ръце, о, Боже Всевишни, Ти, Който създаде целокупната творба и вършиш милост, о, от днес прося милост за всич­кото Твое създание, за народа Божий, огненозаветен! Моля Те, отвори на Орново гумно врата, моля за невинните Твои чада, дай Гласа Си, лъжепророка осъди и премахни. О, Господи Боже мой, в тоя миг прося милост за двата дома на Земята. Ела и разреши според волята Си в тоя час!”

“О, в тоя миг на съдбата, когато пеят птичките в зората и цъфтят в огнени багри цветята в одежда на лила свещенодейна и с Правда е постлана Земята (Периметърът е определен от Всевишния Цар на Ново Небе – Земя), в тоя миг Аз, Всемогъщ Вседържител на Правда в закон, пред Върховния Си Лик, пред Трона на правда вдигам ръка и отмахвам петното, и зова свещеника в свещенодейни съдби, за да помнят, че Словото Ми е вярно! Да посегне и отвърже снопа (изпълнено на 12.04.1958г.) вързан и да приложи стиха за съгрешилите праведни на Земя (Езекиил 3:20, 18:24, 33:13). И в тоя миг на съдба да бъде готов снопът развързан от свещеническа ръка!

И в тоя миг на съдбата, велика милост на Небесата, Аз простирам ръка и нечистото отстранявам от дома пророчески и от “Орново гумно”.

И в тоя миг на съдба, Словото, дадено чрез Елисея на Земята, Аз изпълнявам – осъждението да влезе в изпълнение и се прило­жи към лъжепророка на Земята, да навлезе в осъждение, като свещеникът развърже снопа жив на Земята и го изхвърли (лъжепророка) настрана!

И в тоя миг на съдба свише Глас на Небеса: свещениче, посегни и отнеми на тез две (майка и дъщеря) Правдата като ги развържеш от снопа и ги изхвърлиш. И в тоз миг ще се изпълни Словото “Правдата на праведника не ще му се вмени в деня на съгрешението”.

И в тоя миг Правдата на праведния да бъде Правда, но в деня на съгрешение, да не му се вмени за Правда! И отнемам им Правдата, която ги обвързваше. Силен Аз извърших това!

И в тоя миг на съдбата стани, свещениче и подай “Правдата” на съсъда на Разцвета, вземи бялата лента и ги превържи две с Църквата (Мария) всемирна на Земята. Благословени бъдете, Разцвето, с Всемирната църковна майка на Земя! И в Правда обвързани продължете! Амин.

Алилуя! Седем пъти по седем благословена бъди, обвързана в Правда, Разцвето в Реформаторско движение, единни с майката всемирна бъдете в Правда на Христа. “Амин” седем пъти по седем от Мен, Отца, Вседържителя на Всемира! И в тоя миг изпълнява се Словото Ми на Земя! И в тоя миг на съдба в свещенодейни съдби стани, Разцвето и се съблечи, и единни чрез свещеническа ръка снопа попълни и го затвори, и дръж го настрана ти!

И в тоя вечерен час на съдба седем дни пост предстои за опрощение и очистение от неправдата, и след тях навлизате в още седем дни благодарствена хвала! И от днес Аз в раба си като Първосвещеник съм и му се дава чин “Председател” – “Първосвещеник” на Земя!

И от този миг благоухай, Разцвето и вирей! И Якововия извор – това са делата Ми на Земята! Амин! Благословен бъди ти, изворе Яковов в реформаторска ръка и като Разцвет, единен с воденето, обиколи земната кора! “Амин! Слава во вишних” кажи! И от днес първосвещениче, пътя си продължи и не се бой на Земя ти. Бог ще те крепи! И в тоя миг помнете вси стиха, че праведните, които съгрешат, Правдата им не ще се вмени. Казано е и изпълнено! Затуй стани, свещениче и обгърни двете руби с Правдата (бялата лента) и в живия сноп ги вържи! Благословени бъдете в изпълнение на стиха Божий. От днес знамения и чудеса пращам на Земята. Амин. (И в тоя миг превържи ги със злат­ните съдби и ги сложи на мястото им.) Амин! И в тоя миг снопът жив, вързан на Земята пред праведните съдби на Бога Отца, е вързан със златния лъч на Светлината.

И сега на вси лъжепророци: Правдата ви да се не вмени за правда, когато не приемате Истината Моя – Духа Святи и Закона на Отца! И в тоя миг издърпвам зърната: Правдата на праведния, а осъждение на неправедния! И сега иди, Слово и продължи над свещено- дейния Трон, и бъди Урима и Тумима! Правдата освободи, а осъждението осъди! Амин. Слово живо, навлез в изпълнение! И в тоя миг чрез Силен вик завърши свещенодейни праведни съдби и навлез, Слово, от днес кат Урима и Тумима.

И сега имате седем дни да просите милост – Бог от петното да ви освободи, от тия, които с чужд огън се явиха на Земя. Вдигни, дяконисо, Всемирна ръка и помоли се да опростя! На Давид не му се прости греха, когато пожела чуждата жена. Рабиньо Моя, помни, с кървави струи грехът ще се измий, защото (той) бе в съгрешение и посегна преди опрощение!

За тоя миг те задържах. Пей и ме хвали, седем дни тропай ти, защото от днес навлиза в изпълнение Словото Ми за осъждение! И службите на изцеление навлизат в опрощение. Седем дни ще навлизате в очистение. Но през тез седем дни “Вавилон” ще погине, ако не дойде смирение! А сега на другаря ти му предстои да се срещне лице с лице с блудницата. А ти иди и за този ден се приготви!

И в тоя миг, ако не затвори “Вавилон” (чрез свекърва ти) уста, ужас и беда ще я връхлети! О, рабиньо Моя, ти видя Якововия извор в ръцете на Лаодикия! Когато ти в света се смаляваш, пред Небе се възвисяваш. И когато ти посегнеш към вси църкви на Сатана (кино, театър, цирк), той ще мисли че си му в ръка! Ти трябва да минеш през долината на смъртта, да изхвърлиш нечистота и да стигнеш до Якововия извор – да напоиш народа Мой за съдба!”

СТРАЖЕВА МОЛИТВА:

“О, Всемогъщи Вседържителю, Господи Боже мой, в тоя ден на из­целение изпращам Ти молба Аз, стражът Твой, Всевишний Мой, с пост и молба! Вдигам ръка да опростиш дома Твой и дома пророчески – мой! Моля за утешение на първосвещеника Твой! Недостойна съм да прося това и да изхвърля от снопа жив падналата душа!”

“О, как мислиш, рабиньо Моя, херувим падна, защото Правдата му не се вмени в деня на съгрешението му, а как днес Аз рубите да не отстраня на падналите в грях?”

“О, Господи, Ти, Който отменяш съдби, помогни да навлезем в оправдание, за да дойде опрощение на невинните, които съгрешиха чрез лъжепророка на Земя! Имай милост за изкупеното сред Вавилон и Лаодикия, отвори врати и изведи онова, което водиш от света! Амин! Днес аз, нищожна прах, като страж на Небесата те моля: Прошка, прошка, прошка! Седем пъти по седем и хиляди пъти по хиляди за вси Твои изкупени съдби да очистиш и отвориш наново на Орново гумно врати! И моите – пророчески стрехи от съгрешението освободи и дай мир да се яви в съдба със свекървата моя, дай победа на раба Твой – мъж мой и помазаник Твой! И приеми молбата на дяконисата Твоя чрез възкръсналата Дан, Разцвета избран в Иванови съдби! И дай да навлезе във велика бран народа Твой избран! Амин!

Покланям Ти се пред Твоите нозе, по милост страж съм между Правдата, изкупваща от Небе вси населяващи Ново Небе – Земя! Покланям ти се аз, Всемирна църква Твоя, навлязла в снопа жив чрез свещенодейна руба на Земя и единна с първосвещеника Твой с Всемирната дякониса и Разцвета с Елисееви съдби, с Ааронова уста и Дан възкръснала на Земя. Аз днес Ти се покланям в служение и Ти се моля за опрощение на огненозаветната ми снаха! И аз да навляза като Всемирна църква Твоя с първосвещеника Ти на Земя! Амин.

Поклон! Поклон! Поклон! Седем пъти по седем пред великия Всевишен Трон в сила двойна чрез стража на Небе – Земя предавам първото си прошение и изявявам първото служение чрез Закон на правда – Урима и Тумима, като Закон-Везна и разгледах първо дяло на Кореева дружина сред народа Божий и като Закон на правда отделих Правдата от неправдата! И Ти се покланям като вярна Твоя съдба на Земя! Амин!”

“Пейте вие, цветя, Мои верни в съдба, одежда ви на снага – огненосвещенодейна завсегда. Духни, ветрец Ти, свеж Зефире, шепни, о, ефире, докосни праведни съдби! Чир чирик – пея аз в зора, Всемирен глас на Правда, аз чрез служение стражево изявявам съдба над цялата Земя! О, пейте вие, цветя, сред Правда на закон, ухайте вие сега пред Всевишния Божи Трон! О, свирете арфи и лири в ангелска ръка! И в тоя миг на милост – съдба, чу се Глас като много вода:”

“О, пурпурът ясен веч блести, Гавраиле верен, строй ги Ти и милост на съдба корона й е на глава, в пурпурна съдба свещенодейна на снага!”

“Алилуя” пеем ние вси, всемирни съдби! И покланяме се в тоя миг пред Трона велик в Правда на закона, и отстъпяме място да мине ответът като Завет пред Небеса:”

“И в тоя миг на съдба Аз, Всемогъщ Цар, Законодател на Закон в правда сред Всемира, Творец на всемирни съдби и вси земни дишащи – човек, флора, фауна и космични съединения – пояси два, казвам: Амин.“

“О, княгиньо на съдбата, Сарро, поклони се на Авраама и Авраам на Небе!

Ревеко, где ти е гривната и где блясъкът й на ръката? Исаке, блясъкът й лъщи в гривната на изкупени вси съдби – днес Ревека е в шатъра ти!”

“О, княгиньо на съдбата, Всемирна църкво на Земята, Царицо на Ново Небе – Земя, кордонът на вси изкупващи съдби ти е на ръката! Гавраиле, блясъка й зърни – на Пет разумни съдби! Облечена бъди с първото си служение с възкръсналата Дан, с Елисея, Разцвета избран и сред нея свещенодейната уста Ааронова до Мойсея на Земя! В тоя миг опростена излита с първосвещеника на Земята, с Всемирната съдба, дяконство, Всемирен свещенодеен пророк – уста днес. Аз благославям: седем пъти по седем благословена бъди, седем пъти по седем от Мен, Твореца ти!

И от днес поеми път на Правда, изведена от Орна. И от този миг бъдете Всемирна църква без стреха.

И в тоя миг на съдбата всеки в горницата своя да стои пред Небесата! Аз, възцарен в душата Дух Святи, свидетелствам за праведната съдба. Амин! Благословена седем пъти по седем бъди и над вси вражи сили стъпвай ти.

О, Всемирна дяконисо, бъди днес в увенчание и като Всемирна княгиня разрешавай съдби! И в събота свята Панчарево посети, Ивана целуни по двете бузи ти, камъка всемирен посети. И от там навлизай в знамения и чудеса, целувка приеми и не бой се ти, но хвала отдай във висини! (Висина са само небесата, а на Земята има само възвисяване в душата!) Амин! И от днес благословено бъди свише ти, Слово – Урима и Тумима, сред нейната гърда и когато си Правда, Правда бъди! А кога- то е осъждение, осъждение бъди! И от днес като Ангел четвърти с Бореца Пети навлез в служение като Всемирна Моя съдба без стреха.

Затова от олтара изведох вси, плевела отвях, а зърното нав­лиза в употребление.

(Да ти не липсва кордона от ръката – когато той блести, Гавраил побеждава, помни!)

Ти падна, нали? Но стани! И в тоя миг благословена бъди ти – же­ната на Ново Небе – Земя и ти, Адаме, хвани й ръката. И от днес отмах- вам ти, Адаме, вонята. Благословени бъдете и съединени и в единство на Правда в закон вървете! Но от днес помни, бързай и навлизай в съдби. Амин! Седем пъти по седем от Мен, Троица Свята и като една плът, една душа тя ти е уста, а ти – Елисея. Амин! Седем пъти по седем благословение приемете! Свещенодейче, стани и помажи и навлизай в служение пророческо ти! Сам Аз, Вседържителят Отца, чрез възцарения Дух Святи свидетелствам и изявявам, че истинни са тез Слова.

А ти, първосвещениче, навлизай в служение – помажи Елисея и неговата “Уста”. Той навлиза в очистение, Данта и Дяконисата, Разцвета и Възкресение и Християнството – в обновление! Амин!

И в тоя миг навлизай, Всемирна съдбо, в очистение, Седрах Мисах и Авденаго с възкръсналата Дан и с Ева – народа избран! И от днес в горницата вий продължете. За света – “паднала е тя”. “Бог знае това” кажете, но от уста на уста – пригответе! Приготвям съсъда си и той навлиза в трето служение. Като Урима и Тумима навлиза във въздаяние над Вавилон! И след това ще пие от Якововия извор. А сега сми­ри се, Вавилон и се убой! Опомни се ти да дойде Светлина! Приемам ви молбата за Вавилон, но ако се закорави, не й се покорявай ти! Сатана я изпълва, за да победи! Затова седем дни пост искам, за да изведа душите от Вавилон!”

Сряда 13.08.1958 г.

“Рабе, запомни, обувки ще й купиш ти, защото й предстои да се срещне с блудницата на Земя. Само щом я зърне, победата ще е Моя!”

За свидетелство бяха изхвърлени двете руби на Мара – лъжепророк, и Ивана – лъжереформатор от групата на Пет неразумни, които поведоха народа Божий в раздвоение и оформиха “Кореева дружина”.

И думите на Всемогъщия Бог бяха: “Остатък Божий не се дели!”

13.08.1958 г.

 




Тагове:   Бог,   грях,   Правда,   Лила,   всемирна,   съсъди,


Гласувай:
3



1. elizabethborislavova - Как това се връзва с друго Слово, което казва, че
15.08.2021 14:45
колкото и да съгрешава човек пак има надежда и Бог може да му прощава?
цитирай
2. dobrodan - Никак не се връзва, там е работата :).
17.08.2021 19:33
Какво стана с коментара ми? :):):):):)
За цяла година един отговор не можа да ми дадеш като хората. Поне един.
Пълна липса на компететнтност. Дори и по библията.
Срамота.
цитирай
3. blagovesteliseev - Какъв коментар?
19.08.2021 13:38
Прегледай блога и със сигурност ще намериш доста отговори с аргументи и компетентност.
А иначе откъсът е от описания в Библията Късен дъжд. Той представлява Божие слово, с което човечеството се информира за решенията на страшния съд. Тези свидетелствени служения на земята са се провеждали едновременно с решенията на Страшния съд.
Ето началото на съда и неговия състав:
1 След това видях, и ето врата отворени на небето; и предишният глас, който бях чул да говори с мене като тръба, казваше: Възлез тук, и ще ти покажа това, което трябва да стане подире.
2 Начаса се намерих в изстъпление чрез Духа, и, ето, престол беше поставен на небето, и на престола седеше Един.
3 И седналият приличаше на камък яспис и сардис; имаше около престола и дъга, на глед като смарагд.
4 И около престола имаше двадесет и четири престола, и видях, че на престолите седяха двадесет и четири старци, облечени в бели дрехи, и на главите им златни корони.
5 И от престола излизаха светкавици и гласове и гърмежи. И пред престола горяха седем огнени светила, които са седемте Божии духове.
6 И пред престола имаше като стъклено море, подобно на кристал, а всред престола и около него четири живи същества, пълни с очи и отпред и отзад.
7 Първото живо същество приличаше на лъв, второто приличаше на теле, третото имаше като човешко лице, и четвъртото живо същество приличаше на летящ орел.
8 И четирите живи същества, имащи по шест крила, бяха пълни с очи изоколо и извътре; и те не престават денем и нощем да казват: Свет, свет, свет е Господ Бог Всемогъщий, Който бе и Който е, и Който ще бъде.
9 И когато живите същества принасят слава, почит и благодарение на Този, Който седи на престола и живее до вечни векове,
10 двадесетте и четири старци падат пред седящия на престола, и се кланят на Онзи, Който живее до вечни векове, и полагат короните си пред престола, казвайки:
11 Достоен си, Господи наш и Боже наш, да приемеш, слава, почит и сила; защото Ти си създал всичко, и поради Твоята воля всичко е съществувало и
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 239842
Постинги: 71
Коментари: 210
Гласове: 1835
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930