Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2021 22:28 - "Живи са спящите вси"
Автор: blagovesteliseev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 880 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 19.08.2021 13:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВЕЛИКО СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕ В БЛАГОСЛОВЕНИЕ. “ЖИВИ СА СПЯЩИТЕ ВСИ”

Молитва на стража:

“О, Всевишни и благи Боже, в тоя миг на съдбата, когато приключ­ваш Плана на спасение завсегда и затваряш ходатайствена врата на Светая Светих и започва минута без ходатай, о, стори милост и приве­ди вси раби на рабините Твои и вси рабини на рабите Твои! И дай да бъдем едно семейство пред Тебе!

Поклон! Поклон! Поклон! Аз Те моля!

(“В три часа без четвърт да сте трима у дома! Ще поднесете молитва да опростя вси двойки на Земя.”)

“И свършиха се думите на скръбта. Ще дойде свобода. Наведи глава и чуй Словото Мое! (Юдит 3-та гл.) И както в този миг Юдит извърши на Земя, ти, рабе Мой, ще извършиш волята Моя! На майката ще изявиш и ще продължиш в Правда на Христа. От днес живота ти да е изряден на Земя. Над тебе Божията милост ще връхлети и ти ще получиш дара на мъдрост и единни с Божията рабиня ще продължиш. Давам ти на Земя риба люспеста, но не вкусвай кокошка ти! Само яйцата й яж ти! Сряда наближи и ти изпълни волята Ми. И помни, ще се смееш с блудницата, но ще й покажеш, че пътят й е блуден.

Свърши се! Дванадесетка от рода си ти! И Христо е дванадесето поколение, затуй ще отговаряте за опрощението на спящите ви родове. О, рабиньо Божия на съдба, приготви се да се явиш в идеална чистота. И от днес всички свещенодейни символи минават в една душа. Само една ще бъде душата съединена като Адам. В Едем не ще има брак.

Веригата ще блещи в Армагедонската борба на Гавраил със Сатана и когато на ръката ти веригата блещи, Гавраил ще лети и ще побеждава помни. А ти, Разцвето, ще сложиш катинар на уста, ще сложиш вретище на глава и награда ще ти явя Аз. Днес Божият дар ще навлезе в си­ла двоя. И ще има брътвеж: “Как падна тя”. Скоро червило ще ти сложа на уста, за да те скрия в света. Три Вести започнаха дяло Мое в Четвърта приключиха, а в Пета се явиха на Земя. От часа три до пет вдиган ръце, за да дойде победа над рабите Мои. Когато чуеш “плет” знай че се говори за стена, а плетът е на Сатана.”

Служение в три часа след обяд. Молитвата на стража:

О, Всевишни Вседържителю, Боже на правда, истина и любов, днес, когато Тъмата надвисна над Земята и постлан е мъртвешки саван, в тъмната нощ Сатана пирува сред грохота на борба, кръв про­лята – мерзост в нищета, когато воят нестихващ на злъч и лъжа наново издига знаме за война сред писъци от болка на майчина гърда, чува се новороденото да вика: борба, борба, борба. Не ще ли стихнете, бара­бани на огнена клада, не ще ли замлъкнете стоманени гърла? Не ще ли спрете птици железни, да изригвате огнена лава над прокълнатата Земя. Недоносче ридае сред майчина гръд и пита стенещо в утробата още не говорещо. Докога ще се готвите, стоманени дула и вий птици ще носите лава – огън, свалян от Сатана?” И в миг на съдбата сред пла­мъци на борбата, сред мрака и нищетата люлей се смъртна коса и прилепът на бездната простира саван на смъртта.

Наистина прозирам в зората, сред пламъци буйни на кладата румена зора да се явява с кървава цена сред лъчите златни над Армагедонски знамена! И чувам песента на славея още рано в зора: Не излязъл съм на повърхността, в олтар неръкотворен съм плод сред огнени пламъци на девствена съдба зачнат в утроба на Праведна везна, изпълнен със сила на Дух Свети. От днес зачатъкът ми мълви и казвам се. Дух Свети в олтара неръкотворен в сърдечна дълбина храм свещенодеен сред мерзостна Тъма!

Но питам Небесата като жертва на кладата: Докога ще се вее воалът на смъртта и не ще ли свитъкът на мрака да се свие и лъчът злат да осияе в Правда Земята? О, зачнат съм в Правда на закон, явих се чрез цената от Всевишния Трон и изпълва ми дълбината, а тя на мен е подслон! И шепна в зората като сила Мощ на вечен Закон: Всевишни Творче на съдбата, що създал си Ти Земята и внедрил си в дълбината знаменията и чудесата, сътворил си от пръст човека и внедрил си му съдба, днес дириш го и изкупваш от Земята да го въоръжиш в борбата. Кажи ми, Творецо на Правда, виждат ли Ти очите жертвата, простряна на кладата – олтар да мълви:

Докога, Творецо, не ще пратиш сила двоя на Земята, да поеме път войската в Армагедонската борба, да развее Знаме на правда чрез Господа Исуса Христа? Огнени пламъци на тежки изпитни, към вас се обръщам в съдбини и казвам ви в боя: Храбрец съм в дълбини, повит съм в повоя на нетленни съдби, венец нетлен глава ми краси! Яхнал съм жребеца в духовни съдби! Не ще ме вие победите в мрачната борба, нито ще ме оскверните в плътта. Днес Знаме вея и песен победоносна Мойсею” пея! Гвардеец личен съм на Христа! Пейте лъчи златни в утринна зора! Ухайте, лехи прекрасни с цъфнали цветя! В безкрайна Тъма отлетя прилепът на мрака. След огнена борба изгря зора на свободата – Законът на небеса във вечна свобода. Сияе брилянтът на росата – Светая Светих на дълбината. Венец от жасмини ми краси главата”

“Усмихни се, гълъбицо Моя и поеми повоя във вечна правдина. Днес поема път конвоят срещу милостна съдба, но теб краси поа°яЗ на двигателна съдба. Затуй ела, царице на вечний Цар, на Ново Небе и Земя Господар! Ела в пурпура на злато, облечена в хвала. Поклони се пред олтара на огнена клада. Над него жертвата ухае и пее песен в хвала. Затуй предай си ти съдби, повери си ти плещи и изпрати си хвалите’”                                                                                                             

“Ту..Ту..ту – аз, девица и невяста, днес съдбата си избирам и Жениха си прибирам!”

“О гълъбице на правда, кой ти днес дари “брадва? И венец на невяста днес краси ти веч глава? Питам те в зарите ярки, осветени в пламъци жарки на огнена клада.”

“Аз пея – стражът на съдбата, чуруликам си съдба в ранно утро на Земя. Аз, невяста Негова, увенчана в съдба, украсена със злато, начатък ми е в гърда – Дух Святи.”

“О, пей девицо ти, стражът кани теб, а Зефира в зори освежава го в пламъци зли, в огнена борба на Армагедонски злини!

“О, поклон! Пея аз, невяста Негова, облечена в злато, обвивам се в сила двоя, в мъдрост и хитрина, над всяка вража сила имам власт на Земя О, пейте вий, земи, страж съм на огнена клада, обвит във водни струи, златни фосфориращи риби вси красят ми снага, в Правда награ­да ми е тя!”

“И що имаш ти, водно царство на невястата Моя? А ти, невясто, пред Трона благ изяви съдба. Аз, Всевишни Дух Святи, подтиквам те към съдби и чрез стража подавам молба!”

“О, тъмна нощ, Всевишни Вожде, премахни! Аз виждам огнени пламъци на буйна клада да ме облизват в утринна зора и воали бели, плуващи гълъби на съдби, излитащи от Трона на вечни съдби!

“О, Всевишни Творче, днес Аз поднасям прошение като зрънце в съдба на милост Твоя и ощ в горницата Моя в Ерусалима на Земя поднасям Ти молба. О, прости, и от вси беззакония, сторени веч в моите родове ме освободи! И в тоя миг на съдба, аз те моля, над мен е борба, а пред мен печатът на вечна съдба като жител на Новии Ерусалим. Осияват ме пламъци на огнена борба и вижда врагът Твои и още по- жарко се хвърля Той. Затуй моля те в съдба, в тоя миг на Земя облечи ме в сила Мощ двоя да мога безвредно (непокътната) да изляза от ог­нената борба и като победил в Армагедонска борба да пея песента на съдбата завсегда. О, Всевишни Боже приеми прошение в тоя час, в ден на изцеление изпрати ни сила, ободрение сред пламъците на огнената борба сред барабани – жарка изпитня. Дай опрощение на гвардейците Твои и на знаменосеца мирни съдби!“

И в тоя миг на съдбата чрез ходатайството на Духа Света в сила двоя, чрез стража на огнена клада църквата пожела сила двоя! И в тоя миг на съдбата чу се песен в небесата, Зефира пламва в жарка съдба, ефирът докосва сърца на Небесни войнства в сила двоя сред небесни певци с лири – арфи светещи. Чу се Глас на милост в огнени съдби и Всевишният Бог промълви:

“О, олтаре на служение сред кръвна дълбина, днес навлезни в осветление сред милостна съдба. И като Мощ на озарение приеми в двойна мяра Дух Свети! Амин! Амин! Амин! Вие, житни зрънца единни в горницата Ерусалимска, гвардейци на съдба Христова в правда завсегда! В тоя миг пред Всевишни Лик в Тронната зала – Върховен вик Аз, Всевишен Творец на съдбата, Създател и Законодател на Земята в тоя миг на съдба благославям и въоръжавам със сила двоя вярното зърно отбрано Мое, което вярно стоя в горницата своя сред Ерусалима – Светлината и чакаше съдбата да чуе на Върховния Вожд волята свята.’

И в тоя миг на съдбата благословени бъдете, верни Мои зърна седем пъти по седем със сила двоя в сърцата – Дух Святи като храмо­ве неръкотворни, скиния неръкотворна на Земята. И от днес за съдба изпълнете се с двойна сила на Духа Свети! И като верни гвардейци на Земя навлезнете във великата борба, воювайте и победете! И във върховния миг на Архангелска тръба като победители в Армагедона се преобразете, и Царя на Ново Небе – Земя посрещнете.

Амин! Амин! Амин! Да бъде! Да бъде! Да бъде!

Днес Аз, Всевишен Творец, затварям за вси ходатайства на Светая Светих вратата! И в тоя миг на съдба изпращам сила двоя за въоръжение в строение войнствената съдба, която ще води борба да изведе пред Ориона спасяемата душа! Амин!”

“Чик чирик! Утро е ранно, блести росата, и ручеят сладко ромоли О, възлюблени мои, елате сред полята росни! Далечен глас се чува в час и пея аз, страж на огнена клада, в утро ранно, ран Зефир. И виждам пороя на вечния вир. Ела, любима Вождова, в пир, вечен мир в небесни пир. О, лазури тихи на тихи талази – морска ширина! Вас днес каня кат чайка лекокрила със златна дълбина и пея песен за вечна съдба Животът кипна и кипи. Живи са спящите вси. Живи са спящите вси! Живи са спящите вси! Флора, фауна и човек днес сте единни кат меч – златна съдба, обвит в Правда завсегда. И в милост на съдба дървета на правда веч плуват сред квадрата на птици, риби и треви. И в милост на съдба чакат Архангелска тръба. Покланям се аз, стражът на огнена клада в благодарствена хвала, че църква златна – злат венец, сред нея роди се младенец и първи кат олтар той прошение отправи в Правда завсегда!” (И в тоя миг на съдба мина сила двойна и ще посети верните чада, които в тоз миг – в ден на изцеление (сряда) стоят в горницата своя.)    

И в тоя миг на съдба бъдете изцелени вие вси, верни Мои чада които верни бяхте спрямо Гласа (Откр. 18-та гл. Малахия 4:5) и днес чакате учението ново на Земя! В тоя миг благословени бъдете и изцеле­ни и тоя дар приемете: Духа в сила -Мощ – Дух Святи ощ. Амин! Седем пъти по седем благословени и изцелени бъдете. Седем пъти по седем надарени и в горниците си с Дух Святи бъдете! И в тоя миг на праведна съдба приключвам Спасителния план на Земя, и затварям завсегда ходатаиствена врата, Аз Всемогъщ Творец на всевишна съдба, благослових съдбите на Ново Небе – Земя! Амин! Амин! Амин! И въоръжих сърцата като олтари на служение в борбата! Амин! Благословени бъдете и с двойна сила въоръжени като снаряжение на Мощ и единни стро­ени пред Върховния Вожд чакайте тръбата бойна да засвири ощ сред тъмната нощ и да се срещнат знамената бойни на великия Вожд с вековния враг – със смъртта!”

“И в тоя миг на съдбата с корона на главата, в чин Сарра сред Мене е олтарът на войската, сред него е кладата, а над нея стражът води борбата сред огнените пламъци на изпитнята, облизващи й снагата. Но той пее песен “Мойсею” от уста и реки от сълзи потекоха на Земя.

О, чрез стража покланям се аз, бъдеща царица на Ново Небе – Земя и благодаря за тази велика чест, че съм удостоена днес от Теб, Всевишни Творче на всевишни творби. Покланям Ти се в тоя миг на съдба със сто четиридесет и четири хиляди поклона в гърдата и Те моля, изпрати въоръжение двойно в гърдата, и да се чуе песен Мойсею на устата. И да се види Знамето на правда над Земята. Амин!

Аз, стражът нищожен на Земята, пред Върховния Вожд на небе­сата като уста Ааронова – Мойсеева на Земята предавам Словата на уважаемата Всемирна църква на Земята и изпращам хвалата пред Трона Всемирен на небесата, макар че в тоя миг огнени пламъци об­лизват ми снагата и удари след удари на вража ръка пробиват ми плътта, и кървави реки текат на болка и тъга, нанесени от блудницата разстлана, която се опива от “целувката светиева” на Земята. И моля се аз, о, Господи, тръшни я кат воденичен камък на Земя! И дай сред проклятие да погине под таз “вода” (учение), с която тя черпеше на Земята.

“О, ангеле на съдбата, с чаша в ръката на язва зла, готов бъди и я хвърли на нейната глава. И проклетата съдба в осъждение на Земята нека погине с нея в бездната. И в тоя миг на съдбата ще пламне огнена борба, и блудницата опита тайно ще извърши гнусота! Но ти не бой се, защото ни можеш да прибавиш, нито да отнемеш, защото тя е библейска!

(Ще вдигаш ръка и Слово му дай в ръка, докато се изпълни с Дух Святи, за да устои в огнената борба, която ще продължи на Земя.) (И майката като Вавилон ще започне война! И тръшната като камък воденичен бе тя!)

В срядино служение приех молба и прошение, а ти продължи във въоръжение. Тя (майката) дебне в зла мисъл – гнусота да унищожи, но във всичката мерзост ще я в един миг потопя!

Приключих съдба! Свършиха се думите Иовови!

И в тоя миг благословена бъди, рибина одеждо на нейната плеща! И от днес, рабиньо Моя, яж прясна люспеста риба, защото ще ви осве­тя и фосфора във вас ще употребя. Амин! Очистени и обновени и оправдани вий, рибки, които намирате оправдание, преминете през Гвардията Моя чрез насищение и от живот в живот преминете! Благословени бъдете и се въоръжете със Светлина! Благословени бъдете, целокупност земна. И в тоя миг бъдете съединени чрез Адам, вси Адамовци, благословени бъдете и навлезнете в спасение!

(Преди да се преобразиш, Ево, ще бъдеш скрита в Адама, защото само така “Ева” ще премине в съдбата на мъжа!)

(Горко, ако рабът Мой подаде на Вавилон ръка!)

Радвай се, рабиньо Моя, борбата ще продължи, не бой се ти!”

(Затвориха се на Светая Светих вратата!)

30.07.1958 г.





Гласувай:
5



1. dobrodan - Има такова нещо като аптека, там продават
11.08.2021 18:22
https://apteka.framar.bg/11004623/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%86%D0%B8%D0%B9-%D1%84%D0%BE%D1%81%D1%84%D0%BE-%D1%86-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-30

Цената също е добра.

Щото от толкоз риба невестата ще засмърди на пор-парясник.
цитирай
2. blagovesteliseev - За народа си в днешното поседно време Бог дава правила за хранене - здравна реформа
11.08.2021 21:52
Едно от нещата там е да не се яде месо, освен риба. Риба с кила, казва Бог.
И в тоя миг благословена бъди, рибина одеждо на нейната плеща! И от днес, рабиньо Моя, яж прясна люспеста риба, защото ще ви осве­тя и фосфора във вас ще употребя. Амин! Очистени и обновени и оправдани вий, рибки, които намирате оправдание, преминете през Гвардията Моя чрез насищение и от живот в живот преминете! Благословени бъдете и се въоръжете със Светлина! Благословени бъдете, целокупност земна. И в тоя миг бъдете съединени чрез Адам, вси Адамовци, благословени бъдете и навлезнете в спасение!
цитирай
3. dobrodan - Има да ви гонят котките по улицата :):):):):).
12.08.2021 18:37
Как се ляга после с таквози чудо :):):) дъхаво?
Купи си една веяна скумрия и я изяж. Вечерта пробвай да не се измиеш и иди при попа.
Разкажи после :):):):):).
А сега си представи същото всеки ден. След седмица и да се миеш, и да не се миеш, много разлика няма да се усеща.
цитирай
4. blagovesteliseev - Скумрията не се препоръчва за ядене
12.08.2021 20:02

Ако си прочел добре бог казва "прясна люспеста риба"- Скумрията няма люспи и се храни с мърша и си прав, че лошо мирише.
В откъса по-горе има нещо много важно. То е свързано с начина, по който ще възкръснат живите същества от морето. Ти как мислиш? Поздрави,

Поздрави.
dobrodan написа:
Как се ляга после с таквози чудо :):):) дъхаво?
Купи си една веяна скумрия и я изяж. Вечерта пробвай да не се измиеш и иди при попа.
Разкажи после :):):):):).
А сега си представи същото всеки ден. След седмица и да се миеш, и да не се миеш, много разлика няма да се усеща.

цитирай
5. dobrodan - Изкуствено отглежданата риба, дори и сладководна, също има
12.08.2021 21:58
особен дъх. И какво, ще плющите шаран и таранка всеки ден, за разнообразие платика?
Добре, опитай да ядеш само риба. На двайсетия ден ще даваш каквото ти поискат за едно кюфтенце :).
Отново богът ви удря греда. Нито за пръв, нито за последен път.
Купи ли си фосфор?
Между другото, фосфорна киселина навремето се добавяше и в Кока-Кола, да предпази пиещия от повръщане при поемането на 30 грама захар с една чаша от нея. Така че, прати на господа много здраве и не прекалявай с рибата :):):).
цитирай
6. blagovesteliseev - Здравната реформа е за доброволци
14.08.2021 09:15
Тя осигурява на вярващите предпазване от болести, които идват с храненето. Затова яж колкото се може повече риба. Сигурно знаеш за Ихтис – християнският символ риба, с който се означава Иисус Христос. Не е хубаво да пиеш кока кола. Но здравната реформа е за доброволци ВАжното е душата. Защото ак ообърнеш внимание още на първия абзац на Словото говори за приключването на ходатайствената служба на Христос. Това също те засяга. Разбираш ли как и защо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 231194
Постинги: 69
Коментари: 210
Гласове: 1799
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031