Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2022 20:37 - Свидетелствено служение за събиране на пясъка Аврамов в Несебър
Автор: blagovesteliseev Категория: Изкуство   
Прочетен: 947 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БЛАГОСЛОВЕНИЕ СЪДЕБНО В СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛУЖЕНИЕ – СЪБИРАНЕ ПЯСЪКА ПО ОБЕЩАНИЕ, ДАДЕНО НА АВРААМА. ОБЯСНЕНИЕ ОТ ОТЦА КАК ДЕЙСТВА САТАНА И СЕ ИЗЯВЯВА ЧРЕЗ СПИРИТИЗМА – ШЕСТО ЧУВСТВО. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК

(Молитвено служение – 9 часа вечерен страж)

“В тоз миг на съдбата освещавам веч стрехата. Осветена бъди, стрехо на ратнически съдби по образец на небесната съдба, храме новозаветен в Духа Света. И освободен бъди от всички нечистоти. Аз, Всемогъщият Творец, Алфа и Омега, днес свише от небеса благоволих и очистих от Създание до Скончание стрехата. “Амин” свише от Небеса. Благословена бъди и очистена, стреха, на вси служения съдба, минала през Съд на оправдание завсегда. Очистена бъди, стрехо на твърда канара, колесница Израилева на могъща съдба. Благословена бъди ти, Израилева колеснице, минала през огнена борба и днес в сила двойна спряла си на твърда канара. В полите ти са народи и племена – море, реки и океани. Благословени бъдете от Мен, Вседържителя на всемир­ни съдби, Създател на Земя и целокупни земни творби. Благословена бъди, колесницо Израилева, благословена, стрехицо – храм на Духа Святи.

Днес, във велико благословение, след дълго воювание на Михаил, чрез Съд в оправдание ти навлезе в освобождение. И приеми двойна Мощ в сила на употребление ощ. Амин. Седем пъти по седем благословена свише бъди, петорко на съдбата. Благословени бъдете, Йодай и дара за ръка на мощна съдба. И ти, дяло Юдино, минало през всички борби. И днес в съдба победител си ти в името на Бога Отца, Сина и Дух Святи, и стъпи на твърда канара завсегда. Благословено бъди, съединение на милостта. Благословени бъдете, съсъди на почит и от днес за съдба навлезте във велико употребление чрез двойна си­ла на Дух Святи за велико Божие изпълнение при обещание Авраамово. Строй се, Войнство на съдбата, във велика двойна Мощ. Гавраиле, в чин “Архангел” строй Христовата войска. Амин! Израилева колесницо, отвори врата, кормило – в десница Гавраилова, към велика победа на съдба. Строй се, душо оправдана на милост и обещание (Авраамово изпълнение) из морската вода. Строй се в съдба, оправдана чрез Съд велик в небеса, да навлезеш в могъща съдба на житница квадратна в небеса. Амин! Седем пъти по седем благословена бъди, житнице квадратна на небесни съдби и като огнена хазна (очистен олтар) прибери зърна – изцелената чрез кръвта на Исуса Христа човешка душа.

Благословени бъдете и събрани в едно единство на съдба и в житница небесна се явете за хвала. В миг на Архангелска тръба явете се във възкресение за нова навек съдба. Амин. Седем пъти по седем благословена чрез Господа Исуса, душо човешка, бъди като морския пясък на Земя и от днес за съдба, зърно жълтица, събери се в хазна. Амин. Амин. Аз, Всемогъщ Творец – Създател, Законодател и Съдия, по милост Моя чрез обещание Авраамово ти заповядвам, яви се ти на Земя, изпълни съдба чрез воюване в Духа Света и чрез Съд велик на небе изкупена бе чрез кръвната цена на Господа Исуса Христа. Амин!

А днес в съдба кат велик печат на съдбата те чака запечатване в житницата – хазната. Строй се, Войнство на небесата. Гавраиле, поеми кормило в ръката. Колесница в могъща съдба в тоя миг яви се в наро­ди и племена и Съд като житница и хазна – обещание Авраамово – на­роди и племена, езици и колена на милост Моя. Амин.

В тоя миг на съдбата сам Аз, Всемирен Създател, Законодател и Съдия на Небе и Земя, позволявам в могъща съдба да навлезе стражът, единен с петорка една, във велико свещенодейно служение в чин “Първосвешеник”. съдби първосвешени от второ поколение и да приключи волята Ми сред Земя като в един ковчег – Четвърти ангел и Пети Борец – могъща Моя съдба, огнена Израилева колесница за жит­ните зърна – човешка душа. Амин. Седем пъти по седем благословена бъди, петорко на съдбата и рано в зори употребени бъдете, единни с десница на хвали, напълнете житницата Моя. Бог благослови Йодаеви съдби и стражът навлезе в единство на благословение в съдба, и след борба велика с Лаодикия, днес навлезе в пълна победа на първосвеще- ни съдби.

Войнство строй на всички врати и с меча на Духа Свети в гърди приеми сила двойна, и армията Моя събери. Седем пъти по седем хвала! Стражо на съдбата, в ранно утро сред Земя, преди изгрева на Слънцето, с кормило на Израилева колесница в ръка събери вси зърна в единство на хвала Моя. Амин!

Благословен бъди, Душе Святи на съдбите, седем пъти по седем облечен в небесни съдби чрез кръвта Христова, навлез в победа на Небеса, колесницата Израилева придружи и пред Небе ковчега на Завета яви. Амин! Хвала! Хвала! Хвала на Дух Святи на век веков и завсегда.

Стражо, преблагословен бъди на Земя като стълб на Небесата, двойна Мощ на съдба. Рано в зора предай ковчега на Гълъба в ръка. И първи камък от вода извади, срещу изгрева златни дванадесет да се явят, както ги извади Исус Навин от Йордан в свещени съдби и чрез вя­ра в торба ги сложи. Амин! Амин!

Днес Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия, заповядвам: Дванадесет камъка извади от дълбините на морето – дванадесет свещени съдби, извлечени от земните гърди, навлизат в чин “Първосвещеник” на служение по заповед Моя. От днес, стражо, навлезни в свещенически съдби – Елисей навлиза в свещеническа съдба, независимо че няма плод на Земя.

Благословени бъдете свише, петорко на съдба и от утре чрез Гълъба за ръка навлезте във велико служение на Земя. Освободени бъдете свише, шесторко и подай ръка на седморката, колесница Израилева на съдба. Навлез в служение велико пред Божия Трон. “Амин” в съдба седем пъти по седем. Благословено бъди, съединение на цифрово употребление и като седморка благословена яви се в из­пълнение без поражение. Сам Аз, Всемогъщ Съдия, те освободих и те включих оправдано като цифрово служение, и навлез във веригата на изпълнение. Амин. Хвала! Хвала! Хвала! В тоз миг на съдба Аз, Всемогъщ, ви разреших употребление да навлезете в чин на първосвещено служение от втори род. Амин.

(Обяснение.) Защо шестицата се отново благославя? Защото Сатана беше херувим със шест крила и предстоеше пред Трона на ве­ликия Бог. Той пожела силата и могъществото на Бога да присвои, затуй на Земята от Начинание до Скончание силата му се състои в шестото чувство на непочетно действие чрез блюда на непочит, спиритични.

От днес освободих цифрата шест и отново я включих за съдба във веригата на числа. От Създание до Съд велик тя биде в употребле­ние открадната от недостойно служение като цифра на Земя. Но днес е велика милост на съдбата. Тя е включена в златната верига на седмия кордон. Навлез в служение велико пред Божия Трон. Амин в съдба, седем пъти по седем благословено бъди, съединение на цифрово употребление и като седморка благословена яви се в изпълнение без поражение. Сам Аз, Всемогъщ Творец, Законодател и Съдия, те освободих и те включих оправдана, като цифрово служение навлез във ве­ригата на изпълнение. Амин. Хвала! Хвала! Хвала! В тоз миг на съдба Аз, Всемогъщ, разреших, употребих да навлезете във великото служе­ние в чина “Първосвещен” от втори род. Амин.”

Обяснение: Всички херувими, предстоящи пред Трона велик, са със шест крила. Но Люцифер не устоя и шестте му крила се вмениха в шесто чувство на неправда и от Създание до Скончание той ги употребява в непочетни съдби. Днес новоизкупените “Херувими” с шест крила на почетна съдба навлизат във велика съдба на употребление в почетно служение в Първосвещен ранг пред Трона Върховен. И цифровото значение се освобождава чрез Съд на правда и навлиза в служение на велико благословение. А шестото чувство без значение на цифра, то си прие осъждение и от днес се нарича “тото – тото!”

Молитвата на стража:

“О, Всемогъщи Творче на всемирна съдба, Ти, Който Аврааму обеща, че семето му ще се размножи, както пясъка на Земя по морския бряг и неизброим ще е, както неизброими са небесните звезди, моля Те, в тоз миг на съдбата, простри могъщата Си десница и изпълни обещание за съдби, и събери оправдания пясък като зърна в единство на хазна. И кат една оправдателна съдба, свидетелство за думата Твоя, дадена Аврааму като обещание, навлезе тя сред ридание. Мина грохотът тежък на съдба и днес по милост чрез Съда оправдание биде явено сред Земя. Моля те в тоя миг на съдбата, аз, стражът от Земята, приключи съдби и с печата царски хазната запечати, и нека в съдба на милостта под Твоята десница намерят упокоение завсегда. Покланям се в Твоите нозе и Те моля за пясъка Авраамов пред Твоето Върховно Лице. Амин! Хвала! Хвала! Хвала до вишних да е Твоя, Всемогъщи Законодателю на Правда и Истина сред Земя. Амин.”

Ответът на молитвата:

“Рабиньо Божия на съдбата, зенице Моя сред Земята, Всемирна годенице за небесата, любима Моя стрехицо – храме на Духа Света, кадилен олтар злат на хвалата, уханието ти стигна Небесата пред Трона велик на огнени съдби. Поста ти за целокупност земна приех в хвала. Девет дни, девет години пред Моето Лице ти беше вярна и неоскверни си телце. Днес приемам вси постове от Земята, единни със стражевия на съдба. Велико днес благословение от Небесата – верига златна от Земята, днес наслада Моя кат ухаен сутрешен Зефир го приех и от днес за съдба ти разрешавам блажнина от бадем Едемски на Земя. Помни, плодове и семеносни треви, пак петдесет дни от днес навлезни наново в съдби и стой. Стой, докато излея благословение над небесната “хазна”. Амин.”

09.07.1960 г., Несебър

ОБЯСНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕТО ОТ 09.07.1960 г., ДАДЕНО В СЛОВО СВЕТЛИНА

След преминалите постове в служение, реално пред Небе в пет­десет и четиридесетдневие бях пак поканена да навляза в пост от четиридесет дневно служение пред Небето. Всевишният Бог не вършеше нищо, което да не ми изяви, също ме озаряваше за хода на Небесния съдебен процес над Земята и над целокупността земна. Изпълненията се извършваха с много трудности, но въпреки това Бог постигаше Своята цел, като употребяваше блюдата на почит Предупредена бях чрез сънища и съновидения, че предстоеше изпълнение на едно велико дяло в небе пред Съда велик, а долу на Земята трябваше да се яви свидетелство за това небесно дяло.

Всемогъщият Бог разрешаваше съдбата на семето Авраамово на Земята в изпълнение на Авраамовите обещания, тъй като семето Авраамово беше умножено като морския пясък сред целокупността земна от Две ерни времена и не можеше да се изброи, както звездите на небето. Днес това Авраамово семе щеше да се прибере като житно зърно в небесната житница чрез Съда велик, на него му бяха вече разгледани делата и то се явяваше оправдано.

Но сред Земята времето на изпълнение се отбелязваше чрез зна­мения и като свидетелствена съдба чрез почетни блюда то трябваше да се засвидетелства реално. Аз бях предупредена да навляза в съвършен еднодневен пост, въпреки че от двадесет и четири години бях във вегетарианската реформа, а от девет години – в съвършена, растителна реформа, и приемах само веднъж в деня храна. Но Бог изискваше от мен изпълнение на съдби и аз в единство със седем души, блюда на почит, трябваше да се явя на морския бряг с кола, която се употребяваше като колесница Израилева. И един квадратен ковчег със златен пе­чат трябваше да заеме мястото на Личната гвардия Христова.

И наистина след преодоляване на големи трудности, малкият отряд с пет “блюда” пое път към море, за да извърши волята Божия като служебен страж на Небето. И на 09.07.1960 г., събота, колесницата се яви с ковчега Божий (употребена бе една малка гравирана дървена кутия) на морския бряг – срещу изгрева на слънцето и пясъкът “Авраамов” бе събран от брега. Над него се развя първо Знамето на победата Божия в Правда чрез кръвта на Христа. След това пясъкът бе отнесен под стрехата и като служба бе запечатан веч за житницата на небе с една квадратна пластинка с инициалите на Авраам и Сарра Божии. Това свидетелство Божие се яви сред Земята като небесно воювание в свидетелство, че веч е превзета в победа съдбата на зърната и се благослови свише стрехата на твърдата канара, над която бе сградена. Наистина велик миг на съдба, когато се реши една велика човешка съдба от Създание до Скончание и то във време на повторение Ноево, когато съдбата на света се решаваше. А Земята не съзнава, нито човекът разумява, слепотата бе заела място, дух на неверие бе завладял човека на греха. Но Всевишният и мъдър Бог, подобно на времето на Ной, реши съдбата на Своята творба и то по най-неочакван и неподозиран начин, неподозиран дори и от Неговите представители. Лаодикия бе отдавна избълвана, а всемирното църковно служение пред Небе, във време на приключване на Съдебния процес над целокупност земна и изпълнение на решенията, се извършваше от употребяеми блюда като един малък Борчески отряд пред Небеса. Като щит на твърда канара те смело стояха за Истината на живия Бог. Нему слава, Нему во век да е хвала! Прилагам тия редове свидетелствени за слава на Бога и изявлението свидетелствено сред Земята. Молитствам дано Всесилният Бог не забрави и не остави верните Свои.

Тъй служението, изискано от стражевата група употребяема, про­дължава по милост Божия пред Небе. И сега навлиза във второ служение, в което трябва да събере дванадесет камъка от морските дълбини, които ще са сградени в един реален олтар пред Небе за прос­лава на живия Бог. Тъй след решение на всички съдби на дванадесетте израилеви племена и на Личното войнство Христово сред Земя, се­га то, Войнството, навлизаше в съдба и чрез Вестта се запечатваше не Гвардията, тя първа бе приела решение съдебно и запечатване като свещен отряд на Христа от Създание до Скончание. Сега се употребя­ваше и запечатваше от Създание до Скончание чрез Вестта на Четвърти ангел, в изпълнение на Пети Борец – Дух Святи чрез Глас съдебен, спасяемата душа.

Обяснение: Сред Земята Бог е вземал човешки съдби и ги е упот­ребявал в свещенодейно воювание за изявление Свое и човешко спасение. Но сега под могъщата Светлина на Вестта на Четвърти ангел и Пети Борец се запечатваше човешката спасяема душа. Подобно на очистено зърно от плявата чрез хармана – кремъчна диканя, а над пля­вата висеше огнената гибел на осъждение. Но над “зърното” се развя Знамето на оправдание чрез кръвта на Агнеца Христа, която изкупваше чрез Съд велик човешката спасяема душа.

На употребяемата душа в чинове свещени от Създание до Скончание първо се разгледаха делата и решиха съдбите. Наистина, каква милост Божия е над Неговата творба – планета Земя и над нейни­те обитатели! Тъй те са бивали предупреждавани от самото начало досега чрез дела, свързани в живота им. Например, процесите на нивата и хармана, хамбара сочеха на великите Божии съдби над човечеството от Създание до Скончание. Нивата е планета Земя, зърното – човечеството. Пожънатото минава през хармана, сочещ Съда и чрез назъбена диканя – Закона се отделя зърното от плявата. И накрая се прибира у дома в житницата. С това, реално в живота на човека, сви­детелство се напомняше, че има харман – Съд, че има зърно, но има и плява, има хамбар за зърното, но и огън за плявата. И в Скончание стопанинът приемаше своята награда – зърното въвеждаше в своя дом, своята житница и продължаваше своя живот.

О, молитствам, дано Всевишният Бог помаже с колурий очите на Своята творба и тя да прогледне, и да разумей и приеме Истината Божия в сърце, и да се спаси. Амин!

Забележка: В същия този ден светът имаше своето утешение чрез гребни плувни състезания, кеят и платноходките бяха окичени със знамена, победителите приемаха своите награди. А по сухоземния път летеше “колесницата Израилева” в чин “Дяло на Ангела четвърти” и из­вършваше великата воля Божия. И прие наградата сам Всевишният Бог чрез Своята творба. Същия ден се изявиха две състезания на Земята – едното по море в употребление на човешката плът, което приемаше своята земна награда. А другото състезание бе в името Божие – духовно чрез Дух Святи и приемаше своята вечна награда. Амин. Хвала да е на Всевишния Бог за во век веков. Амин!

10.07.1960 г., Несебър

НЕСЕБЪР. ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СВИДЕТЕЛСТВЕНО СЛУЖЕНИЕ – СЪБИРАНЕ ПЯСЪКА АВРААМОВ И ЗАПЕЧАТВАНЕТО МУ ЗА НЕБЕСНАТА ЖИТНИЦА. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК

(БЛАГОСЛОВЕНИЕ ОТЦУВО НАД ОБЕЩАНИЕТО АВРААМОВО – ПЯСЪКЪТ УМНОЖЕН И ЗАПЕЧАТАН КАТО ВОЙСКА ЗА НЕБЕСНИЯ ХАНААН)

“Аврааме, Аврааме, събуди се, събуди. О, Аврааме, ела, ела и застани в обещанията си велики, дадени от Небе чрез вяра, когато още нямаше дете. Ела, Аврааме със Сара и застани, и семето ти, умноже­но като морския пясък, събрано, не можеш го ти изброи, както и небес­ните звезди, помни.

О, стражо на съдбата, днес Аз, велик в мощност на съдбата, Вседържител и Творец – Създател на небе, Земя, те зова. Ела, ела, ела и застани сред неизброимия морски пясък ти, Авраамово обещание, ко­гато той бе един, но днес в съдба то измина пътя на вековете в борба и се умножи сред Земя като морския пясък по бреговете на океани и моря. Ела и застани като представител на небесния страж, верен на съдба сред Авраамовото обещание, умножено във вековете, а днес неизброимо от човека. Застани, застани срещу изгрева слънчев на нови съдби, в пурпура ярък на оправдателни съдби и като страж сетен на Земята, представител небесен на племената във всемирна съдба, о, ти днес приеми благословението могъщо над умножението Авраамово от Създание до Окончание в двойно увенчание. Като Войнство в борба то е воювало сред Земя, водено от Вожда Му чрез войнствения Му Генералитет.

О, застани, стражо на съдбата, във велико удостоение от Небесата, сам Аз, Всемогъщ Творец, Създател, Законодател и Съдия, като начало и конец, Алфа и Омега, каня те, приеми великото удосто­ение над Авраамовото умножение в обещание на вяра – вяра Авраамова в съдба. Днес умноженото му семе мина във вековете на борбата чрез воюване могъщо като войници сред войска на Земя, но тяхната съдба, оправдана от Съд велик в небеса, чрез Закон на прав­да завсегда яви се умножена чрез племена в родове и колена в Завети два във времена. А сега е Войнство на могъща съдба като колесни­ца Израилева сред Земя в могъща сила на съдбата двойна в Дух Святи.

О, ти, стражево изпълнение – всемирни одъждения чрез първосвещенодействие в една могъща съдба на Ангел херувим в хвала – чет­върти по ред сред Земя чрез Пети в борба – Дух Святи! Ти днес, стра­жево служение, велики и могъщи явления в удостоение като квадрат на одобрение, застани като ковчег на изкупени съдби, чрез които Законът сред Израиля се яви в първи стражеви служения и премина във второ изпълнение на велико удостоение чрез Дух Святи. И днес житница Моя на съдбата събира зърната пясъчни от бреговете на вси океани и моря, изхвърляни след буря зла в борба, в сън на съдбата до деня на тръба­та Архангелска от небесата. Застани, стражево изпълнение, в първос- вещено служение и като един мощен ковчег на съдбата (чрез Вестта оп­равдателна сред Земята) събери Авраамово умножение като морския пясък сред Земята. Амин!

О, благословен бъди свише, ковчеже на съдбата небесна – Закона сред Земята и като удостоение в двойно свещено служение срещу изгрева царствен на съдбата в изпълнение напълни се ти чрез пета десница стражева, женица Моя, вярна зеница, в ковчег небесен свидетелствен – обещания, дадени от Мен, Всемогъщия Бог на Авраама! Амин. Благословена бъди, пета десница Моя!

В тоя миг на съдбата, Съде велик, застани в хвалата и разреши победата славна от борбата с развято Знаме на съдбата над умноже­нието Авраамово като морския пясък! Амин. Благословена бъди седем пъти по седем, десницо пета, ти, която посягаш на Земя и пет стиски в хвала слагаш в квадрата (кутия в четвъртита форма) – хазна Моя – житница пред изгрева могъщ на Светлина в светлия нов ден на служение като велико изпълнение чрез свято съботно благословение. Амин!

Благословено бъди, могъщо първосвещено служение като петорна десница в изпълнения, която събира явлението на Авраамовото оплождение от поколения във вековете, времената и дните сред Земята, оправдани чрез Съд велик в небесата. Ти днес се благославяш и прибираш в хазна – житница Моя. Амин. Благословена бъ­ди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемогъщи всемирни съдби, чрез Съд велик на правда. Благословена бъди и нека над тебе се вее Знамето на оправдание чрез вяра в кръвта на Христа – събран пясък, зърно в житницата Моя. Амин!

Благословено бъди, зърно, събрано в един ковчег (хазна), ти. Благословено свише бъди и нек Знамето на оправдание над теб се вее завсегда като могъщо Мое стежание – во век в оправдателна съдба. Амин. Благословено навек бъди и печата на царско удостоение при­еми като зърно, запечатано в хамбар, житница Моя чрез златния печат на вечния Цар – на Гвардия съдба, амин, като Войнство свещено с войска. Амин. Амин.

Благословено бъди, Войнство на първосвещено служение, седем пъти по седем ти, воювало във вековете сред Земята, водило войската в борбата. Благословено бъди и днес под могъщата ти десница (Израилева колесница) в квадратен ковчег (Ангел четвърти) войската си събери, оправдана, благословена, която си водил ти, като зърно за хамбар, ковчег с пясък, пред Небе застани, застани!”

“Хвала! Хвала! Хвала седем пъти по седем на могъщия Бог, Нему слава во вишних се яви над вси хвали. Хвала! Хвала во век веков, Нему царство и държава завсегда. Пеем ний, небесни множества, пред вели­кия и Могъщ Творец в удостоение на съдби. Хвала! Хвала, Теб, Всемогъщи Законодателю и Съдия. Ние, Съд велик във велика съдба на оправдание, днес сред свидетели – небесни множества, непаднали съдби, във велик миг на победа Твоя се явяваме единни в свидетелствени съдби и признаваме силата и могъществото първосвещено в служение с печата на върховно управление, могъщо като всемирна съдба, запечатана с печата царски Творцув завсегда и поверената Му задача сред Земя днес да събере в квадрат (Ангел четвърти) като Главнокомандващ войската, явена сред Земята чрез Авраамовото умножение като пясъка морски, житно зърно, събран в квадрат хамбар и запечатва се в съдби завсегда.

Ние, Съд велик в правда пред Небе и небесни непаднали светове и сред Земя, пред оправданите в съдба и пред небесното Главнокомандване (Лично Христово войнство) в чинове, две войнства в Две заветни времена, заявяваме, че достойно се яви под Знамето на оправдание Войнството на вековете по обещание Авраамово, от семето Авраамово, от два рода, две съдби, оправдани чрез Съд велик. А днес, събрани като морския пясък в квадратна кутия – Ангел четвърти в съдба, в единство под могъщото Знаме на Вожда, оправдани чрез вяра в кръвта, кат войска чрез личния Му оправдан и запечатан завсегда войнствен Генералитет от всички дванадесет израилеви племена сред вековете, във времената умножена е била войската от родовете и колената.

Днес Ние, Съд велик в правда, признаваме вси съдби, минали чрез Съд велик. А сега и Авраамовият пясък като оправдана човешка душа навлезе в спасение чрез изкупление от кръвния принос Христов, оправдани чрез Съд велик в армия една от Две заветни времена, от Създание до Скончание съдба, според Откровение 14-та глава. Че днес, в тоя миг върховен, чрез подвиг велик на морския бряг се яви запечатаният чрез Съд велик в Генерален Лик на свещени съдби, чрез Дух Святи в служба на Небето и чрез могъщата Творческа десница, ето – в тоя върховен миг яви се годеница в колесница (кутия с пясък свидетелствен) – хазна с житни зърна по обещание Авраамово като Генерално ръководствен свещенодейно войнствен отряд, който е водил войската в борбата като началство над войска с развято Знаме на съдба и чакаше великото благословение на могъщото Творцуво намерение.

Ние като Съд всемирен велик в Правда днес изявяваме съдба пред Небе и Земя, че велик миг е сред Земя и явен е пясъкът морски по обещание, дадено на Авраама от Всемогъщия Творец от на­роди и племена, езици и колена с палми в ръка, чакали досега, събрани под едно Знаме в една войска да получат наградата своя от Отца – Всемогъща Троица на всемирна съдба.

И свидетелството ни е верно, верно, верно като чрез вяра съдба, че Ние, Съд велик, свидетелстваме пред Небе, Земя, че в тоя миг пред Върховния Законодателен Лик, пред Трона Велик ето, на морския бряг срещу изгрева на слънчевия лик (Светлината могъща, разпечатана завсегда) седи Войнственият личен антураж небесен на съдебни съдби като Законодателен Изпълнител сред Земя. Че в тоя миг на съдба чрез петорна десница пясъкът се яви в квадрат и е верен ковчег на израилевата войска с развято Знаме на небеса. В тоя тържествен миг пред небе, Земя в приключваща съдба изявяваме Ние, Съд велик, в пълен върховен Лик: Истина, истина, истина пред Трона велик, че призна­ваме могъщото употребление на законодателното първосвещено служение чрез Личния запечатан Христов антураж и Неговия подчинен полк – войска. И се покланяме в хвала пред Трона велик в небеса за таз велика и могъща съдба. Че днес пред вси в Правда небесни и земни жители се яви под развятото Знаме Авраамовото умножение по обеща­ние сред вековете като съдба в един ковчег пред Небеса. И за таз ве­лика Творцува милост Ние, Съд велик в пълнота, Му се покланяме в тоя миг в признателна хвала за жеста върховен, че изпълнява думата, дадена на Авраама по обещание. Хвала! Хвала! Хвала и поклон пред Върховния в правда Трон.”

“Хвала, хвала! Пеем ние, небесни множества, единни със земна­та войска, водена от Могъщия Законодателен Генералитет Христов под ръководство на Главнокомандващия в Генерален чин – Гавраил – Дух Святи. “Хвала! Хвала! Хвала!” Единни със Съд велик в небеса като Всемирен Законодателен Върховен Лик в Правда, сред вси непаднали съдби от народи и племена – светове и системи сред Всемира.”

“Ние, Съд велик на съдба, се покланяме пред Върховния Лик в миг на съдба и чакаме да се яви върховният печат и над войската – Авраамово потомство по обещание сред Земята. Поклон! Седем пъти по седем поклон пред Трона Върховен! И в тоя миг на съдбата сред Законодателния Върховен съвет, пред Съда велик на съдба яви се лъчът сияен и озари с могъща Творцува слава вси, и премина кат могъщ лъч на Слънце сияйно – Светлина долу на Земя, над Войнството – сам Царят на Нова Земя, небе Христа в ръката на личния Му Генералитет – свещен войнствен легион от дванадесет израилеви племена.” Ами!

“В тоя миг благословен бъди седем пъти по седем, квадрате на съдбите, изпълнен като хазна с избрани зърна за небесното хранилище. Бъди благословен седем пъти по седем и в съдба над теб се развява Знамето на оправдание чрез вяра в кръвта на Христа. Благословен бъди, квадрате на две съдби от два Завета и завсегда запечатани за небеса. Амин. Благословени бъдете, събрани под едно могъщо Знаме на съдба и се покорете во век в Правда на Вожда ви чрез Войнствения свещен легион завсегда. Амин!

И в тоя миг, Аврааме, Аврааме, чуй, възкръснал в първото малко Даниилово възкресение, според изявление на Съда велик и чрез Христовото строение, ето днес пясъкът пред Върховния Законодателен Лик, пред Трона велик. Ето днес “пясъкът” в умножение е събран в единство на войската в изявление. Аз, Всемогъщ Вседържител в пълен Върховен Лик на Законодател и Съдия, простирам десницата Си над могъщия Личен отряд в Първосвещен чин сред Земя – света, изкупен и оправдан и полагам печата Си свят над оправданото Авраамово семе, от вековете умножено сред народи и племена като морския пясък на Земя! Амин. И днес в тоя върховен миг срещу изгрева царски на лъча златен Аз, Всемогъщ Вседържител на Всемирни съдби, слагам чрез първосвещения Си Личен употребяем отряд (блюда на почит) златния Си печат и ги запечатвам завсегда чрез употоебяемия свещен отряд с печата на Отца за небесния свят. Амин.”

Амин! Амин! Амин! Печат на могъща съдба над изкупление целокупно от Създание до Скончание по обещание чрез употребяемия све­щен отряд. Днес се запечата и спасяемата човешка душа като житно зърно, минало през кремъчна диканя – Съда, освободено от плявата – греха. Амин. А долу сред Земя, сред пясъчните дюни на морския слън­чев бряг, пред изгрева царски ето, стои ковчегът с пясъка за небесния свят, с развято Знаме на оправдание чрез вяра в кръвта на Христа, ге­га овчарска, Знаме на съдба и чака великата Мощ на съдба. “Хвала! Хвала! Хвала!” Миг върховен на съдба. Чрез Глас като много вода сам Законодателят изрече съдба над ковчега с пясъка по Авраамово обещание, когато още беше сам на Земя.

“Аврааме, Аврааме, семето ти умножено се яви в събрание велико сред Земята, минало пътя земен сред борбата и дела му чрез Съд велик на съдбата. А сега, о, Аврааме, застани в дяла си на Земя и при­еми наградата си на съдбите чрез семето си сред борбите във векове и дните сред Земя. О, миг велик на върховна съдба. Аз, Всемогъщ Творец на прашец, като Законодател и Съдия пред Съд велик във Върховен Законодателен Лик в правда чрез Съд велик като върховен Изпълнител (в чинове сред Земя) изявявам, че дадох дума на обеща­ние Аврааму, когато беше един и го умножих като морския пясък и не­бесните звезди, неизброими във водачи и подчинения. А днес в Генералния чин на изпълнение – Личен войнствен първосвещен легион чрез Вожда им – Дух Святи в чин Върховен – Гавраил, чрез стража в чин “Самуил”, “Илия”, “Елисей” се явява Духовният целокупен Израил в пълна Мощ на съдба като военачалници и войска.

Днес Аз, Всемогъщи Създател на Трон, Законодател и Съдия, чрез запечатания Личен свещен легион, амин, признавам пред Върховния Трон съдбите, водили борба във вековете, времената с войските. И като Главнокомандващ Генералитет по чинове днес Аз, Всемогъщ в сила Вседържител, признавам войската Му оправдана, в един земен четвъртит квадрат (Ангел четвърти) събрана, под могъщото Знаме на Вожда им в сила на Дух Святи непобедим завсегда.

И им позволявам съдба на събрани множества, оправдани и об­лечени в бяла руба на съдба чрез Съд велик над Земята, чрез палмовата ветва на жива вяра в сърцата:

Днес Аз, Всемогъщ Законодател и Съдия, ги запечатвам с пе­чата злат на Небето като оправдана съдба чрез кръвната Христова цена в един могъщ квадрат (Ангел четвърти) в Израилевия стан, сред земния свят, за небесната съдба, готови изцелени да чуят небесната Архангелска тръба в миг на преображение завсегда. И с това изпълнявам даденото обещание Аврааму като непроменимо във вековете на съдбата, изпълнил думата Си свята.

И сега пред небе, Земя благославям ви завсегда като войска под знамената на могъщия Вожд за вечността – житни зърна, събрани в една житница – хазна. Войска, събрана под Знамето на Вожда им в ръка­та на Генералното ръководство чрез Генералния антураж. Амин. Благословени бъдете и запечатани в съдби чрез печата златен за не­бесния свят на Всемогъщия Вседържител и Съдия, Законодател със Закон на правда, пред Съд велик в праведна съдба. Амин! В този върховен миг полагам печата Си царски злат над умноженото и оправдано Авраамово семе за небесния свят пред Съд велики и вси небесни светове в непаднали съдби от планетни жители във велики системи на слънчеви съдби, светлини в Мощ сред Космоса, вси творби на десницата Ми могъща като Троица неразривна в единство на Дух Святи, поз­ната на паднала планета Земя. Днес Аз, Всемогъщ Вседържител и Съдия, Законодател със Закон на правда завсегда, пред целия Всемир Аз днес изпълних обещание по думата, дадена Аврааму за Авраамовото семе, че ще го умножа като морския пясък.

Но днес не само че биде изпълнена тя, но над туй семе се простря десницата Ми могъща над оправданото чрез Съд и изкупено чрез кръвната цена на Христа. Днес Аз простирам покрова Си чрез печата на съдбата за Нова Земя под Ново Небе като камъни градивни за Новия Ерусалим в съдба, сграден чрез Строителя на велики и могъщи съдби сред Нова земя, под Ново Небе чрез Духа Святи, разрушен и в три дни пак съграден в Три ерни времена чрез възк­ръсналата Христова съдба. Както възстанови храма на Дух Святи, така се изгражда Новият Ерусалим горе в небеса чрез Дух Святи от пясъчни зрънца – пясъка градивен завсегда по начина на Христа. И днес пред небе, Земя Аз, Всемогъщ Творец Вседържител, Законодател и Съдия, запечатах градивния материал за небесния Ерусалим в съдба на един велик строеж завсегда. Амин!”

“Хвала! Хвала! Хвала и поклон пред Трона велик на Могъщия Законодател в съдба. Амин! Хвала! Хвала! Хвала и поклон пред Трона велик. Ний, Съд велик в правда пред небе и небесните непаднали светове и същества като свидетели на велика съдба, явяваме всички свидетелствени съдби, че днес пред нашите очи, Всемогъщият Вседържител, Законодател и Съдия чрез личния Си антураж долу на Земя простря десницата Си и запечата с печата Си златен Авраамовото семе по обещание (като пясък в ковчег), и го прибра под покрова Си могъщ на Ангела четвърти в единство във велик Съд оправдан и изкупен чрез кръвния принос на Христовата цена.

И днес Ние, Съд велик, изявяваме истина, истина в съдба като могъщо свидетелство на Небе и Земя, че велика и могъща милост из­върши Вседържителят пред Небе и Земя. И сега като градивен матери­ал за новия строеж на Ерусалима нови в Нова Земя под Ново Небе подпечата като покров на Небе Творецът и Вождът му на съдба завсегда. Хвала, хвала, хвала седем пъти по седем Му отдаваме и свидетелства­ме съдба, че днес се извърши велика милост над изкупените чрез ве­ликия Съд в небеса. Амин!”

“Поклон! Поклон! Хвала! Пем ние, небесни множества, във велик миг на съдба се покланяме. И свидетели сме на велика съдба чрез Законодателния Съд велик на небеса и Земя. Хвала! Хвала! Хвала! Пеем ние, небесни множества и отдаваме хвала като свидетели небес­ни в непаднала съдба.

Че днес чухме и видяхме велико изпълнение на Божие изявление като дума, дадена на Авраама за Авраамовото семе. Днес в съдба, чрез Съд велик му се реши съдбата и се изпълни думата на Вседържителя пред небе и на Земята. Хвала! Хвала! Хвала вечна да е на Всемогъщия Бог Отец, Сина и Дух Святи. Покланяме се Нему ние вси в единство на небесни множества.”

“Поклон! Поклон! Поклон! Хвала! Хвала! Хвала! Вечна и безконечна да е хвала на Всесилния и Могъщ Вседържител на целокупни всемирни съдби, непроменим в обещанията Си вси спрямо творбите Си. Днес аз, страж недостоен по милост небесна, стоя долу на Земя като паж и се покланям в хвала за великата Божия милост над целокупната Негова творба.”

“Поклон! Поклон! Поклон! Победа! Победа! Седем пъти по седем победа. Небесно войнство – строен Легион в Израилева колесница, водени от двойни конници Негови на двойна сила в Мощ на една Божия, Петорна десница поема път с житницата, запечатана с печата златен, за небесната хазна поема път към канарата с колесница, впрегнати ко­ня два огнени на съдба. Конница Израилева в пълна Мощ на Небесата. С ореол е днес всемирната съдба на главата, отразен сред Земята. Пеем ние, небесни съдби, че пак Адам и Ева се явиха в първи съдби, както в Едема ходеше Божието създание и им се премахнаха препаски от тела. Днес се победи земя (плътта) и земните нагони на разголени одежди пред Трона. Днес тя е победена (плътта, нагона) и най-разголената, от Небе не е веч одобрена, но кат оръжие на врага тя е победена, не е веч оръжие на Сатана да воюва с него (оръжието на плътта) – отне му се силата завсегда и Ева и Адам пак са с голи тела без препаски сред Земя, както сред Едема и днес храната им е райски бадем. Хвала! Хвала! Хвала!”

“Народът Ми да изяде сто четиридесет и четири кила бадеми сред Земя, за да е силен кат войска. Амин!”

Събота, 9 часа сутрешно стражево служение в свидетелствено изпълнение, Несебър, 09.07.1960 г.

ОБЯСНЕНИЕ НА ИЗВЪРШЕНИТЕ СВИДЕТЕЛСТВЕНИ СЛУЖЕНИЯ.

СТРАЖЕВО ИЗЯВЛЕНИЕ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕ – СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ИЗВЕЖДАНЕТО НА ВЕСТТА

Наистина голяма беше милостта Божия над Земя и над цялото човечество. След голямото благословение на шатроразпъване и въвеж­дане на църквата в чин “Ревека” в шатъра на Сарра от Исака (в свидетелствено изпълнение), бях предупредена да застана в тримесечно служение на молитвен живот и да прося живота на Божия народ и моя пред Небе. И аз застанах, познавайки великата милост Божия чрез Святия Божи Дух във водене. Аз се смирих, снишена в нозете Божии и денонощно плачех за човешките, флорини и фаунини съдби. Още в първия месец на моето заставане, Сатана посегна на живота на съсъда на свидетелствената съдба като проля кръвта. Сестрата беше блюдо на почетна употреба в свидетелствена съдба. Мигът бе върховен – тя повърна кръвта си. Но Бог се смили над нея и чу моята молба. Аз горко плаках пред Небето за милата ни и вярна Богу сестра. Сестрата с милост очакваше със жива вяра изцеление от Великия Бог. В четири етапа прие преливане на кръв. След петнадесет дни на борба със силни кръвоизливи от уста на свидетелствената съдба, Небето ми обясни голямото значение на това реално изпълнение.

Сатана в повторение проливаше свидетелствената кръв сред Земя. Но Всевишният Бог победи. В една огнена нощ горях в пламъците на скръбта и буйният поток на горещите ми искрени сълзи не угасяваха плама на скръбта. Тогава Небето пак затръби и поиска тридневно молитвено прошение и живота на сестрата бе в обновление, и Бог ни я подари. Но Небето ме предупреди, че приема жертвоприношението на пост и молба и победата се явяваше като румена зора, и озаряваше надеждата моя.

Но Небето пак затръби и ме предупреди, че върши милост голяма и отваря врата на Стар Израил сред Земя. Наистина още същата заран ме посети Божията милост чрез Негов син, дошъл под покрива на моя дом. Той чу за великата милост на съдба в изкупление на рода му сред Земя чрез Божията милост.

Също Бог ме предупреди да прося ден и нощ живота на целокупността земна. Тъй първи месец – октомври 1960 год. стоях в молитвен страж за Стар Израил, месец ноември – за нов Духовен Израил, а декември – за целокупността земна.

О, Всевишни Боже, наистина голяма е Твоята милост над Земя и целокупността земна в троен кордон и за народа Божий. Молитствам ден и нощ за вси съдби. Боже, народа Си спаси и живота мой подари, защото сме изискани от Сатана, за да ни пресей.

Наистина Небето беше отворено и Късният дъжд на благослове­ния ръмеше. Призваните блюда на почетна употреба верно стояха на стражевия си пост пред Небе, верно ръководени чрез Святия Дух. И ето последните капки се явиха в голямо благословение чрез Великия Съд на правда. Те са приложени в предните листове като свидетелство небесно за верния народ Божий. Амин.

Тук давам подробно обяснение на извършеното служение в изтеклите месеци на пост и прошение!

След изпълнението в Несебър – освещение на дома на ратническата съдба, благословение и запечатване на пясъка Авраамов, Всемогъщият Бог ми изиска още по-строго отношение към служенията на Неговия избран употребяем народ като блюда за почетно употребление. Предупредени бяха всички, че Небе изисква строгост в служение. И наистина народът Божий показа вяра в единство на служение, и всички застанаха в пост и прошение. В това също време се извърши голямо свидетелствено служение на шатроразпъване. “Исак въвежда в шатъра на Сарра Ревека”. Изпълни се с голяма милост съдбоносна велико служение. Но в същото време враг удари съсъда на свидетелството и тя повърна кръвта, това бе допуснато от Бога явление. Пак в същото време бях натоварена от Бога чрез Святия Дух да отделя седем сестри, с мен осем, за да навлезем в Естирино служение.

Отново се прояви сила на вяра в жертвоготовност. А на мен се изиска кърпа под брада (забрадка) цели три месеца като църковно служение. И ние всички, единни, поехме пътя на служение с готовност и навлязохме в прошения. Измолихме живота на “Свидетелството съдебно” – блюдо на почит. В същото време сестрата прие четирикрат­но преливане на кръв и Бог я вдигна и тя, девета, се яви в служение. Бог непрестанно изискваше съдби. Кръстени бяха в Дух Святи две души и ги въведе веднага в служение и употребление. Служението всемирно продължи чрез стражеви отделни тайни служения в употебление на малко съсъди. Бог ни предупреди, че първия месец ще просим живота на първия род Божий – Стар Израил, а втория – на новия, Духовен народ. Истина е, че Всемогъщият Бог не е говорил нищо без да го изпълни. Бог винаги даваше явен знак на ответ в изпълнение на прошението. В същото време ме посети една душа, дошла от Израил – тя влезе в моя дом и Бог съобщи, че Той я води в знак на ответ на молбата ни за Стар Израил, и че го въвежда в изкупление чрез съдебно изпълнение, в което аз бях застанала като изискано от Бога служение в единство с призваните, отбрани блюда на почит.

Седем дни след посещението на душата от Стар Израил в моя дом, Бог Всемогъщий извърши велико дяло на извеждане. Всичко, за което Бог бе говорил, навлезе в изпълнение по един точен юридически ред на Съда велик в уреждане на Земния процес. Започна изпълнение на велики съдби. Ние всички бяхме застанали на стражи пред Небето в Естирино служение. А аз като страж ден и нощ просех милост и след един месец, ето дойде знак в изпълнение. Чу се могъщият Глас съде­бен в потвърждение. Първо се изведе Вестта от дялото на Третия ангел – Лаодикийски и тя, Вестта, се удостои с печата на милостта Божия като Вест запечатваща. А след това започна и действие на извеждане чрез Вестта.

Първото изпълнение бе извеждането на Стария Израил по милост, който навлизаше в изкупление чрез кръвния принос на Господа Исуса Христа – нашия Ходатай и Изкупител пред Съда небесен.

В същото време на заставане ми бе изискано изпълнение на ед­но свидетелство – трябваше да се отиде до морския бряг и да се доне­сат дванадесет камъка от грамадите, натрупани по брега като свидетелствената грамада, изведена от Йордан по заповед на Исуса Навина. Действително още в деня на изявление ние поехме път с кола към морето, стигнахме брега, взехме камъните и ги явихме като свидетелство на вековете във времената в дните на Съда, да се приберат племената и колената свидетелствено на Стария Израил под Знамето на Вестта, изкупваща от Създание до Скончание чрез кръвта на Господа Исуса Христа. За тази цел бе употребена сестра в Господа, израилтянка, която след няколко годишно пребиваване в Израил, по милост Божия се бе върнала в България и наистина Всемогъщият Бог я бе употребил пред Съда като блюдо на почит и по съдебен (небесен) път, ред, прие разрешените съдби на своя народ Стар Израил. Слава, почит во век веков да е на Бога Отца, Който водеше Своя народ чрез велика мъдрост в служение към духовен възход и спасение.

Изиска ми се една стомна, изработена от глина, да я представя пълна с вода от течащия извор на Момин проход, връщайки се с камъ­ните от морския бряг. Стомната бе купена и напълнена с вода, представихме я пред Небе. Предстоеше пак служение на извеждане. Трябваше да отида до горещия извор на Банкя и се потопя девет пъти свидетелствено. Това извърших, придружена от една моя любима сестра. Тъй стъпка по стъпка ме водеше Гласът и аз вършех волята на Всемогъщия Бог тихо и мълком на Земя, облечена във вяра и доверие в Гласа на Святия Божи Дух. Амин!

26.10.1960 г., Банкя




Гласувай:
4



1. dobrodan - Абе вий все някакви боклуци събирате.
01.03.2022 20:39
Къде на нивата баберки, къде на плажа пясък....
Много странна тая църква.
цитирай
2. blagovesteliseev - Пясъкът символизира душа, която ще се събере в небесната житница
01.04.2022 15:56
Хубаво е това. На Аврам Бог обеща потомството му - тоест тези, които ще се спасят да са като морския пясък. А същевременно е това, което отива в погибел е доста - една трета. Който накъдето го влече. Както ти съвсем честно си казваш, че си в едната трета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 237659
Постинги: 70
Коментари: 210
Гласове: 1829
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930